Los bericht bekijken
  #261  
Oud 19 juli 2008, 19:43
aartstyle's schermafbeelding
aartstyle aartstyle is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 mei 2008
Locatie: amersfoort/ oud casema
DTV: Humax IRHD5050-C (HD-PVR), sport1 en film1
Berichten: 306
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Ja, storingsmeldingen op de Ziggo website laten ernstig te wensen over. Veel groepsstoringen die op dit forum te zien zijn halen nooit een storingsmelding op de Ziggo-site.

Er lopen een paar andere topics over deze genoemde groepsstoring van de afgelopen dagen en de helpdesk blijft mensen die deze storing melden gewoon standaard antwoorden geven dat ze hun huis-installatie moeten checken, terwijl in de storingsmelding heel duidelijk gezegd wordt dat dit probleem in heel Ziggo-West optreedt en dus niet lokaal bij die klant is....
Tjaa zo blijf ik aan de gang met al die storingen. Je weet op deze manier ook niet of het aan jou ligt of extern. Denkje een probleem opgelost te hebben begint het weer van voor of aan. Het is dat jij hier reageerde anders had ik ongeveer alles naar buiten gesodemieterd! Dus bij deze nogmaals bedankt.
Is dit eigenlijk een officieel forum van ziggo? Zoja, waarom worden de storingsmeldingen voor in dit geval ziggo west danniet gemeld aan de klantenservice? Dat die vakantiekrachten/studenten/ 1e lijns support medewerkers niet veel verder komen dan de standaard antwoorden is wel logisch (die zijn in veel gevallen voldoende), maar dat ze ook van groepsstoringen niet op de hoogte zijn en doen alsof het aan de huisinstallatie ligt is toch wel kwalijk te noemen.