Los bericht bekijken
  #42  
Oud 19 juli 2008, 14:16
ericdere's schermafbeelding
ericdere ericdere is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Utrecht
DTV: Humax iHDR-5050c
Berichten: 9
Standaard

Jongens, die storing is natuurlijk helemaal onze eigen schuld.

Geachte heer/mevrouw,

Via de website heeft u een vraag gesteld over "PC3531 - Storing - TV Digitaal - Storing: Verbinding en ontvangst".

Een storing zoals u beschrijft heeft in de meeste gevallen te maken met een slecht of zwak signaal hetgeen niet voldoende is voor de decoder om goed te kunnen functioneren.

Om uit te kunnen sluiten of de oorzaak zich binnen- of buitenshuis bevind, wil ik u vragen om een kabeltest uit te voeren:
U sluit uw digitale decoder zonder randapparatuur direct op de Ziggo hoofdaansluiting aan. U gebruikt hiervoor een gegoten coaxkabel van maximaal 3 meter lengte. Dit is een kabel met aan beide uiteindes gegoten, niet-demontabele stekkers. Onder randapparatuur wordt bijvoorbeeld huisnetversterkers, video-, dvd en harddiskrecorders verstaan. De hoofdaansluiting is de aansluiting in uw woning waar de groene Ziggo-kabel binnenkomt. Vervolgens sluit u uw decoder met één scartkabel aan op uw televisie en ontkoppelt u overige scartkabels.
Indien u na deze test nog signaalproblemen ondervindt adviseer ik u om telefonisch contact op te nemen met de Klantenservice. U kunt dan samen met één van onze technische medewerkers het probleem analyseren en indien nodig een monteurafspraak maken.

[FONT='Verdana','sans-serif']Heeft u nog vragen? Onze Klantenservice staat voor u klaar op 0900-1884 (€ 0,10 p/min). U bereikt ons op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 22.00 uur. Natuurlijk kunt u altijd terecht op www.ziggo.nlvoor het laatste nieuws, het weer, entertainment en meer. Bent u al bekend met Thuishelp? Hiermee kunt u via de computer onder andere gemakkelijk en gratis chatten met onze klantenservice.
[FONT='Verdana','sans-serif'][/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']Klik hier voor meer informatie.[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif'][/FONT][/FONT]Met vriendelijke groet,


Afdeling Klantenservice
Ziggo B.V.