Los bericht bekijken
  #32  
Oud 19 juli 2008, 10:38
Bordewolf's schermafbeelding
Bordewolf Bordewolf is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: @home Cogas-gebied
Ziggo Internet: Internet Regelmatig
DTV: Nokia
Berichten: 345
Standaard

En daar ging dit topic over. Ik zou ook wel willen weten wat de reden is dat deze zenders weg moesten, echter Ziggo weigert met een serieuze reactie te komen. We zijn er al klant al lang achter dat dit niet komt omdat er twee andere zenders bij zijn gekomen, of heeft Ziggo een wurgcontract met JimJam die de engelse zenders uitsluit. Zeg dat dan gewoon dan snappen we het tenminste. Maar komt niet met een bericht dat er twee nieuwe zenders zijn want we kunnen als klant op de klompen aanvoelen dat wanneer BBC 3 en 4 wel blijven bestaan, daar de schoen niet wringt.

Ik vind zonder bericht weghalen van zenders een a-sociale move. We betalen voor deze zenders en sommigen hebben hun pakket er op afgestemd. Je kunt het niet maken zonder goede vooraankondiging of duidelijke reden dit soort dingen te doen. TE VAAK lees ik van gebruikers dat ze goede zenders moeten missen. En dan nog een laatste vraag: waarom kunnen zenders als Misdaadnet en JimJam wel worden toegevoegd maar is het onmogelijk om SkyNews en MTV2 terug te brengen. Zenders die ook zo maar opeens zijn uitgeruild voor zenders als 'Geloven' en 'Omega'. Wat wil Ziggo nu eigenlijk, ons willens en wetens iedere keer de goede zenders afpakken en daar (voor hun goedkope) prut voor neerzetten ?

Ik zou nu wel eens een reactie willen horen hoe Ziggo MTV2, Skynews en CBBC en CBeebies binnen de korste keren terug gaat brengen. Was het niet zo dat je met digitaal kon kijken wat JIJ wilt als klant ???? Waarom krijgen we dan als klant niet terug wat WIJ goede zenders vinden!