Los bericht bekijken
  #2  
Oud 18 juli 2008, 21:52
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/WRT610N
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gjstroom Bekijk bericht
Ik heb inmiddels begrepen dat het niet mogelijk is om bij Ziggo op de 2e smartcard hetzelfde +pakket te krijgen als op de 1e kaart. Ja het kan wel maar dan moet je ook dubbel betalen. Ben ik nou Hollander of niet ?
Volgens mij kon dit voorheen bij Multikabel wel dmv een kleine extra bijdrage per maand. Dit zou ik ook weer graag terug zien bij Ziggo.
Ik snap ook wel dat dit misbruikt kan worden door je 2e kaart bv aan je buurman te 'verhuren'. Maar de gewone man die er wel legale toepassingen voor heeft wordt hier wel behoorlijk belemmerd. Op deze manier gaat Ziggo toch zelf behoorlijk bijdragen aan cardsharing met dreamboxen, er schijnt ook een oplossing met linkey aan te komen.
Als het goed is gaat dat uiteindelijk wel gebeuren bij de invoering van de smartcard-bijdrage. Dan kun je op de 2de smartcard hetzelfde pakket krijgen als op de 1ste zonder dat je dan 2 maal moet betalen voor het pakket. Effe wachten maar zou ik zeggen... Foei, cardsharing, dat doe je toch niet? Mag niet van die authistische, verwarde & wereldvreemde man uit de commercial...

Gert.