Los bericht bekijken
  #1  
Oud 18 juli 2008, 09:26
JackTheRipper's schermafbeelding
JackTheRipper JackTheRipper is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Den Bosch @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 plus/UbeeEVW3200
DTV: humax 5050c
Berichten: 28
Standaard De service van Ziggo?

Het volgende mailtje op 16-07-2008 verzonden naar support@home.nl

"
Geachte Heer/mevrouw,
Referentienummer botn5751017
Op 2 juli hadden wij geen TV, Internet en telefonie meer door een blikseminslag op de kabel in onze buurt. De Tv verbinding was vrij snel verholpen maar wij hadden geen goede verbinding meer met internet en telefonie werkte helemaal niet.
Op 3 juli is er contact geweest met de helpdesk en de storing was nog in behandeling door een monteur, en daarmee zouden de problemen opgelost worden. Maar de problemen zijn niet opgelost en op 4 juli is er weer contact geweest met de helpdesk. Het modem reset spontaan en dit was een rede om het modem te vervangen. Er zou een nieuw modem opgestuurd worden. Refno: 5753392
Helaas hebben wij geen modem in de aangegeven tijd van 5 werkdagen mogen ontvangen. Weer contact gemaakt met de helpdesk en die kon vertellen dat er iets mis was gegaan met de afhandeling van het versturen van het modem. Er is weer een nieuwe opdracht gemaakt voor een nieuw modem refno:3454988
Nu zitten wij al 2 weken met een niet goed werkend internet en geen telefonie. We zitten nu met extra telefoon kosten, gebruik telefoon en melding van de storing, en hebben nog geen vertrouwen in een snelle oplossing.
Wat is er nu mis gegaan en wat kunnen wij nog verwachten in het oplossen van deze storing en in toekomstige storingen?
Met vriendelijke groet,
Jack"
De reactie van suport@home.nl op 18-07-2008

Geachte heer V*******,

Naar aanleiding van uw e-mail informeren wij u als volgt.

Met dit specifieke probleem kunnen wij u helaas niet via e-mail helpen.

Wij vragen u daarom vriendelijk te bellen met onze Klantenservice: 0900
- 0740 (lokaal tarief). Wij helpen u dan graag verder.

De Klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 22:00, op zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00. Wij bieden u onze excuses aan voor het ongemak.

Uw vraag over restitutie willen wij graag beantwoorden.

Het is altijd mogelijk dat wij storingen of werkzaamheden hebben op ons netwerk. Onze excuses als u daar hinder van ondervindt. Heeft u 48 uur of langer achter elkaar geen verbinding gehad door problemen of werkzaamheden op ons netwerk en heeft u dit gemeld bij onze Klantenservice, dan kunt u in overeenstemming met onze Algemene Voorwaarden een restitutie aanvragen.

U kunt het betreffende artikel (8.5) in Algemene Voorwaarden nalezen op http://voorwaarden.home.nl.
Tevens kunt u de Algemene Voorwaarden kosteloos aanvragen via onze Klantenservice.

U krijgt een vergoeding van 1 euro per dag als u door werkzaamheden aan het netwerk, storingen of problemen met het modem, geen gebruik heeft kunnen maken van telefonie van @Home. Als de storing meer dan 24 uur heeft geduurd, u de storing bij ons heeft gemeld en wanneer @Home verantwoordelijk is voor het ontbreken van de verbinding, dan krijgt u deze vergoeding.

Als u vindt dat u in aanmerking komt voor creditering, mail ons dan uw verzoek, waarbij u de onderstaande informatie meestuurt.

- Omschrijving probleem:
- @Home e-mailadres:
- Naam:
- Adres:
- Postcode:
- Woonplaats:
- Telefonie / Internet:
- Begin storing:
- Einde storing:

@Home geeft per definitie geen vergoeding voor de gemaakte telefoonkosten (zie onze Algemene Voorwaarden art. 11.5). Tijdens het tot stand brengen van de verbinding met onze Klantenservice wordt uitdrukkelijk gemeld dat het telefoonnummer niet gratis is. In uitzonderlijke gevallen kan echter worden besloten hiervan af te wijken.

Indien u een officiele telefoonkosten specificatie van uw provider als bijlage in uw e-mail kunt toesturen, met hierin duidelijke vermelding van de kosten naar ons 0900-0740 service nummer, nemen wij uw verzoek voor een compensatie van deze kosten in behandeling.

Onze financikle afdeling behandelt vervolgens uw verzoek en informeert u als u geld terug krijgt.

Heeft u nog vragen, dan kunt u ook terecht op onze online help via http://help.ziggo.nl/.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

Ziggo
Afdeling Klantenservice

Behandeld door: E***** *******"Ik word nu weer verplicht om contact op te nemen met de helpdesk, heb dus geen keuze om wel of geen kosten te gaan maken door het bellen van het 0900 nummer, wat ze wel suggereren in hun antwoord, want je krijgt een melding van de kosten als je de helpdesk belt, dan moet ik dus kiezen tussen de kosten of geen support.
Kan niet met vast bellen door de storing, dus moet het mobiel en daardoor lopen de kosten snel op.
En volgens mij wordt er ook niets gedaan met de klacht "levering nieuw modem".
Zit nu al 2 weken zonder telefoon en een internet die iedere minuut reset.