Los bericht bekijken
  #1  
Oud 14 juli 2008, 22:23
exroosje's schermafbeelding
exroosje exroosje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 14 juli 2008
Locatie: Den Haag Casema
DTV: cisco 8455
Berichten: 105
Standaard commentaar op de cisco

Omdat het topic over de bug en wishlist nogal vervuild is mijn eerste ervaringen en constateringen. Ik heb mijn Cisco sinds zaterdag de 12e (na een maand wachten)

Algemeen: De kwaliteit is erg goed, zeker vergeleken met analoge TV. Ook SD ziet er erg goed uit, waarschijnlijk door een goede upscaler. (ik heb een 37" LG 720P TV) Als ik via scart (RGB) kijk is het beeld een stuk slechter, ook bij SD. Ik kijk standaard dus via HDMI, op 720P

bv de logo's van de TV zenders spatten van het scherm af en zijn haarscherp.
HD uitzendingen zijn natuurlijk nog iets mooier, maar SD is ook prima.

Kritiekpunten/bugs van de Cisco:
Opnames op de PVR hebben sync problemen met de audio, Deze loopt ca 50-100ms achter op beeld. In de lipsync functie kun je alleen nog meer vertragen en het dus erger maken. Dit is dus alleen van toepassing bij time shift en recorder opnames, live TV is wel goed. DIT IS EEN SERIEUZE DISABLER DIE WAT MIJ BETREFT ZONDER OPLOSSING LEIDT TOT TERUGSTUREN VAN HET APPARAAT.

Uitzending gemist: van de publieke omroep krijg ik alleen uitzendingen van 1 dag te zien (gisteren van donderdag, vandaag van maandag) SBS bv werkt wel goed (zie een hele week van programma's)

Gekke dingen met de recorder functie, zo heb ik het 8 uur journaal standaard ingesteld (dagelijks) Na 1 keer is de opname uit de agenda lijst verdwenen. Als ik hem weer toevoeg krijg ik een melding over een conflict. Maar de conflicterende items zijn dus uit de lijst verdwenen. Ik zie niet hoe ik de lijst kan resetten.

Tijdens kijken van een opname en tussentijds uitzetten van de PVR was de opname opeens verdwenen.

Vooruitwandelen in een opname met pijltje naar voren werkt niet als deze op 5 min interval staat ingesteld. Wel als ie op 10 min staat. Terugwandelen lukt wel.


Algemeen gevoel dus dat het apparaat niet bugvrij is met 1 echt ernstige bug die per omgaande verholpen dient te worden wil het apparaat bruikbaar zijn.

Gevraagde extra fiunctionaliteit in ander topic kan ik me bij aansluiten, zo is het niet kunnen


PS weet iemand of de opgenomen content na 1 maand nog toegankelijk is? (ivm verlopen sleutels)