Los bericht bekijken
  #9  
Oud 14 juli 2008, 20:01
digitalekabeltelevisie's schermafbeelding
digitalekabeltelevisie digitalekabeltelevisie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 oktober 2006
Locatie: Enschede / @Home
Berichten: 831
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BertvanHorck Bekijk bericht
Hoewel ik mij in de discussie over Euro 2008 flink en actief heb gemengd, met wat mails naar technicolor, NPO en de EBU toe ben ik niet een techneut maar gewoon een kijker. ik heb de 1080i uitzendingen dus niet gezien omdat ik begrijp dat ik dan alle zenders weer moet installeren en zo ook de favorieten....
Dit verbaast me nogal. Je maakt je nogal druk om iets, en doet er veel moeite voor. Blijkbaar is het issue dan toch min of meer belangrijk voor je.

Er wordt naar je commentaar geluisterd en gereageerd, er worden extra inspanningen gedaan om mensen de gelegenheid te geven zelf de vergelijking aan te gaan. Vervolgens neem je niet de moeite om je stelling te testen, en blijf je gewoon aannemen dat je vooringenomen stelling klopt. Want dan moet je opnieuw zenders zoeken (dat gaat vanzelf, max. 1 minuut wachten), en misschien (dat is niet eens zeker) je favorietenlijst opnieuw instellen (max. 5 minuten werk vanuit je luie stoel).

Toont wat mij betreft niet zo veel respect naar mensen die reageren op je mails en postings, en die het mogelijk hebben gemaakt dat beide versies nu naast elkaar te zien zijn. Ik kan me voorstellen dat dit voor mensen bij o.a. Technicolor en Ziggo nou niet echt motiverend werkt om nog eens een experimentje aan te gaan.