Los bericht bekijken
  #39  
Oud 12 juli 2008, 10:51
keesv1's schermafbeelding
keesv1 keesv1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Casema:Alphen aan den Rijn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: CISCO 8455DVB HD-PVR
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Charles K Bekijk bericht
Tsja Kees, wat zal ik zeggen, als gewone leek, geinteresseerd in HD TV en niet op de hoogte van enige Low Profile, sluit een abbo af, denkt dat ie iets schitterends in huis krijgt en vervolgens als testvogel wordt uitgetest.
Misschien niet zo netjes maar dat gebeurd wel meer!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Charles K Bekijk bericht
De beperkte groep klanten is niet zo beperkt blijkt dus, iedereen die uit interesse een 8455 heeft besteld omdat ze willen genieten van een nieuw product met alle extra's worden hier dus mee geconfronteerd.
Ik heb geen idee hoe groot de groep is, maar het zullen waarschijnlijk de freaks zijn hier op dit forum en enkele anderen die hier naar op zoek waren.
Ziggo heeft ook geen reclame gemaakt voor dit product.
Misschien kan iemand van ziggo hier iets over zeggen?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Charles K Bekijk bericht
Op zich is hier helemaal niets mis mee, maar als iemand dan geinteresseerd is, laat Ziggo dit dan melden, dan weet de koper cq gebruiker waar ie aan toe is. Juist dat is het wat me stoort.

Wederom het hoort hier niet thuis, het heeft te maken met de transparantheid van Ziggo. De een wil wel als test-sukkel gebruikt worden de ander niet. Laten we daar open in zijn. En tot vanavond toe (20.37) wist wederom de helpdesk van Ziggo geen antwoorden te geven op de Cisco 8455, weten niet dat deze in het pakket zit.

Nu vraag ik je, het gaat nu niet om de techniek (want dat hoort hier in dit onderwerp thuis) maar om de ontwetendheid van de helpdesk.
Over het functineren van een helpdesk kunnen natuurlijk boeken worden gegscheven, maar zoals je al zegt hoort dit hier niet thuis. Ik ben over het algemeen redelijk goed en vriendelijk door de helpdesk te woord gestaan.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Charles K Bekijk bericht
Mag ik de moderaters vragen mijn opmerkingen te verplaatsen naar een topic wat te maken heeft met ondeskundigheid van de helpdesk.
Helemaal mee eens!

Kees