Los bericht bekijken
  #4  
Oud 12 juli 2008, 00:36
Artemisia's schermafbeelding
Artemisia Artemisia is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 juli 2008
Locatie: @home
Ziggo Internet: alles behalve telefonie
Berichten: 17
Standaard

Het klopt zeker ook (m.b.t. verhaal 2) dat een medewerkster voorleest dat er een regeling is afgesproken met de klant van 4 termijnen en dat zij vervolgens na overleg met een collega meededeelde dat er geen regeling is getroffen omdat dat absoluut niet mogelijk is ..over een regeling heen (die volgens haar niet was getroffen) en vervolgens zegt dat het nog strakker gaat worden als casema de regels nog meer gaat aanscherpen?

Ze sprak zichzelf meerdere malen tegen en als ik haar daar op aansprak dan kreeg ik een uiterst hooghartig nietszeggend antwoord waarin ze zichzelf wederom tegensprak.

Haar uiteindelijke verklaring was dat een medewerker nimmer zo'n regeling mag treffen omdat het een verzoek tot een regeling aan een andere afdeling is en die afdeling dan het besluit neemt om niet akkoord te gaan met de voorgestelde ingediende regeling. Zij kon geen antwoord geven op wat voor grond dat dan was afgewezen en waarom die 1e drie medewerkers nimmer hadden gesproken over die procedure waaruit dus nu blijkt dat deze medewerkers helemaal geen enkele beslissingsbevoegdheid hebben dus vrij nuttteloos zijn als je belt over iets.

Laatst gewijzigd door Artemisia; 12 juli 2008 om 00:46