Discussie: Telefoon storing
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 11 juli 2008, 14:05
Bozzo's schermafbeelding
Bozzo Bozzo is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 december 2003
Locatie: Den Helder, Multikabel
Ziggo Internet: TV + Internet Z2, Arris TM702B
DTV: CI+ (2 x)
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jay Bekijk bericht
Wij hebben hier al een maand (ja een hele maand!) geen telefoonverbinding meer. Het enige wat we horen is een constante ingesprekstoon. Ziggo reageerd na vele mailtjes met het bericht dat er problemen zijn met de overgang van klanten die van Cable Orange/Casema naar Ziggo gaan en dat dit de hoogste prioriteit heeft. Ik vind dit hele probleem echter nergens op de website terug.

Dit laaste bericht kregen we ongeveer twee weken geleden en nog steeds is er geen verandering. We hebben ook al noodgedwongen verschillende keren met de mobiel naar de klantenservice gebeld maar we komen er maar niet doorheen.
Hier storing sinds 9 juli jl., overigens gewoon een al jaren bestaand Multiweb abo. De lijn is gewoon 'dood' (ook met een ander toestel). Aanvankelijk deed ook Internet het niet maar dat was 's avonds weer opgelost. Kabelmodem (Scientific Atlanta) resetten en/of spanningsloos maken levert allemaal niets op t.a.v. de telefoonverbinding.

Het 'er niet doorheen komen met bellen (met de dure mobiel)' herken ik ook. Na tot vervelens toe iedere keer menu na menu door te worstelen krijg je steevast te horen dat de wachttijd meer dan 10 minuten is en wordt de verbinding verbroken. In de 'goede oude' Multikabel tijd ging dat toch een stuk vlotter...