Los bericht bekijken
  #30  
Oud 11 juli 2008, 11:03
Charles K's schermafbeelding
Charles K Charles K is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 juni 2008
Locatie: utrecht
DTV: samsung 850
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
De motivatie om een nieuw product op deze manier op de markt te brengen is niet uitzonderlijk. Eerst een hoeveelheid "testers" en dan de hele markt wordt wel meer gedaan.

Als je denk dat de sisco een HD PVR is doe je het apparaar tekort. Het is veel meer dan dat en of je dat allemaal wil is aan jou. Maar VOD en uitzending gemist vraagt een aanpassing aan de infrastuctuur. Niet iedereen is zo handig om dit zelf te doen dus wordt er een monteur beschikbaar gesteld. Keurig toch!
Helemaal mee eens, ik zien het ook niet als een simpele PVR, dat er meer bij komt kijken is duidelijk, het verhaal van de monteur is me nu ook duidelijk, echter (vraag me af of mijn commentaar wel bij dit onderwerp hoort, eigenlijk niet, zou meer bij de helpdesk horen dan hier waar hoofdzakelijk de techniek wordt besproken, maar ja het staat hier nu en zal voortaan dit soort opmerkingen elders op dit forum plaatsen) het blijft in mijn ogen niet netjes pas naderhand geconfronteerd te worden dat je voor 400 euries als "tester" gebruikt wordt, het zou netjes zijn vooraf geinformeerd te worden waarna ik zelf de keuze kan maken mee te werken aan deze trial of niet. Dus ik val de techniek niet af, absoluut niet, ben voorstander van vele vormen van multi media en hoop deze keer dat VOD niet weer een teleurstelling gaat worden.

Nog even over dozenschuivers, ik heb het niet over BCC en Mediamarkten die liever provisie scoren dan dat ze er verstand van hebben (uitzonderingen daargelaten) Nee mijn dozenschuiver weet er genoeg van en heeft ook de kennis dit soort apparaten zelfstandig te repareren, dus inhoudelijk technisch goed onderlegt.

Maar zoals ik al schreef heb ik geen commentaar op de techniek dus zijn mijn opmerkingen in dit hoofdstuk ook niet aan de orde maar horen elders thuis, mijn excuus dat dit hier is komen te staan.

Charles K.