Discussie: Stemmingmakerij
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 11 juli 2008, 09:02
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Ik kan me alleen maar aansluiten bij de reacties in deze thread, maar voor wat het waard is ook nog even mijn mening:
- dit forum moet ruimte blijven bieden voor het ventileren van frustratie. Anders verliest het forum denk ik snel zijn doel. Maar de laatste tijd vind ik idd de één-bericht-posters nogal meevallen, nemen de beroepszeurders ook in aantal posts af en worden al te erge posts inhoudelijk en correct gecorrigeerd door medegebruikers en mods;
- en ook moet van mijn hart dat op zijn tijd sommige personen niet zijnde mods wat overdrijven van corrigeren van in hun ogen te negatieve posts. Kijk, dat jij geen problemen heeft wil niet zeggen dat niemand ze heeft Reageren dat iemand niet moet zeuren omdat er eigenlijk geen problemen zijn werkt dan nogal als een rode lap met leuke uit de bocht vliegende topics als gevolg.

Kortom: de laatste tijd gaat het wat mij betreft prima, de topics die nu nog uit de bocht vliegen is omdat op een ongenuanceerde post een post volgt van een even ongenuanceerde alles goedprater niet zijnde mod met alle welles-nietes die dan meestal volgt.

PS: ook ik irriteer me mateloos aan mensen met avatars als Sicko, Zuigo of wat niet meer zij. Verbieden/censureren lijkt me echter niet de goede weg, hopelijk komen die mensen er zelf achter dat ze met zo'n avatar niet bepaald serieus genomen gaan worden.