Los bericht bekijken
  #29  
Oud 11 juli 2008, 08:58
keesv1's schermafbeelding
keesv1 keesv1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Casema:Alphen aan den Rijn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: CISCO 8455DVB HD-PVR
Berichten: 92
Standaard Dealers?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Charles K Bekijk bericht
Allen,

Mooie duidelijk en heldere reacties waardoor................

Charles K
Ik ben een bezitter van het eerste uur van de sisco en ik ben blij dat ziggo het zo aanpakt. Via dit forum krijg ik info die ik nooit van een dealer gehad zou hebben. Mijn ervaring met z.g. dealers is dat het veelal "dozen schuivers" zijn niet gehinderd door enige vorm van kennis. Ook een goede dealer zou zich op de hoogte kunnen houden van de markt en had dus ook kunnen weten dat de sisco voorlopig alleen via ziggo geleverd kan worden. Maar daarvan zijn ze dus niet op de hoogte. Wie is er dan schuldig?

De motivatie om een nieuw product op deze manier op de markt te brengen is niet uitzonderlijk. Eerst een hoeveelheid "testers" en dan de hele markt wordt wel meer gedaan.

Als je denk dat de sisco een HD PVR is doe je het apparaar tekort. Het is veel meer dan dat en of je dat allemaal wil is aan jou. Maar VOD en uitzending gemist vraagt een aanpassing aan de infrastuctuur. Niet iedereen is zo handig om dit zelf te doen dus wordt er een monteur beschikbaar gesteld. Keurig toch!

De antwoorden van anoniem van ziggo zijn op dit forum altijd helder en to the point, dus ik vind je kritiek niet erg netjes.

Kees