Discussie: Stemmingmakerij
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 11 juli 2008, 01:02
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bullet NL Bekijk bericht
Is het daarom ook een idee om in kaart te brengen hoeveel Ziggo abonnees het ZGV (MGV) achter zich heeft staan?
Een soort van aanmeldings pagina, zonder verplichting oid...?
De meerwaarde van een MGV/ZGV wordt niet zozeer bepaald door de grootte van de achterban maar meer door wat je te bieden hebt. Qua aantal leden zou dit momenteel ook erg geflatteerd zijn omdat we nu nog vnl. "teren" op ex-MK-leden.

Hoe groot zou je moeten zijn op een paar miljoen klanten om puur getalsmatig een bepalende factor voor Ziggo te zijn? Eerlijk gezegd zou zoiets alleen tellen als je een club militante dwarsliggers vormt en zaken echt daarmee constant moet afdwingen. Voor MK telde altijd meer wat het forum en website met zich meebracht, zowel numeriek als qua inhoud en natuurlijk ook de publiciteits waarde. Tenslotte putten er ook heel wat media hun informatie hier uit.

Het gaat daarbij dan ook niet alleen om de kwaliteiten van de bestuurders maar nog meer om het potentieel aan kennis en ervaring op de meest uiteenlopende terreinen waarover je met een forum kan beschikken. Immers we leveren niet alleen maar kritiek maar komen ook met suggesties, waar MK in het verleden al diverse malen gebruik van heeft gemaakt. Op die manier creëer je een win-win situatie en dat blijkt in praktijk veel meer op te leveren dan een conflict model.

Voor Ziggo is het niet anders, ook al lijkt het er aan de buitenkant op dit moment wat minder op, maar wij zien nog steeds een bedrijf met medewerkers die er echt wat van willen maken.
__________________
BenJ