Discussie: Stemmingmakerij
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 10 juli 2008, 23:33
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saywhat Bekijk bericht
Vraagje aan de mods, waarom doen jullie niks aan stemmingmakerij?
Is een ruim begrip, dat weet ik, maar sommige opmerkingen raken kant nog wal en zijn alleen bedoeld om het vuurtje op te porren.

Daarnaast zijn sommige avatars nou ook niet bepaald normaal te noemen...

Ik persoonlijk heb daar moeite mee, en reageer daardoor soms geirriteerd op sommige mensen, of klik het topic al weg doordat een ander het topic heeft vervuild (dus niet de topicstarter) waardoor in elk geval ik verzuim een antwoord tegeven aan de persoon met de problemen.

Dit alles is misschien erg persoonlijk, en misschien ben ik zelfs de enige met deze irritatie, maar daarom kunnen misschien wat andere mensen hun eigen mening hier neerzetten om eens te kijken hoe men daarover denkt?
Dat we niets tegen stemmingmakerij doen is nogal gechargeerd, niet alles speelt zich nl. af in de openbaarheid. Waar we tot nog toe wel rekening mee houden zijn posts met een hoop emotionele lading. Dąt zijn met name de draadjes waar vaak bijval/afkeuring in ontstaan. Naarmate Ziggo zijn zaken beter voor elkaar krijgt zal ook dat effect verminderen. Ik constateer dat die trend zich reeds heeft ingezet.

Bedenk ook dat we maar met een handjevol mods zitten en dat het forum behoorlijk levendig is, dus niet alles valt altijd meteen op. Daarnaast hebben we ook de "kwalijk bericht melden knop" die ons daarin behulpzaam kan zijn. Zeker als daarmee meerdere "hits" op bepaalde berichten komen. Tenslotte is moderatie nu niet bepaald iets wat alleen maar eenzijdig moet worden opgelegd de forum deelnemers hebben daarin evenzeer een rol.
__________________
BenJ