Los bericht bekijken
  #25  
Oud 10 juli 2008, 22:35
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Charles K Bekijk bericht
Dank voor dit antwoord, maar ik ben allerminst gecharmeerd dat er een reactie wordt geplaatst door een ANONIEM iemand waarbij ik niet kan plaatsen of deze van Ziggo is of van een ander.
Plain gezegd houdt dit dus in dat Meneer ANONIEM eerst ervaringen wil opdoen eer dit product aan te bieden bij de aangesloten officiele verkoper van Casema. Dus meneer Anoniem gebruikt nu alle mensen die deze decoder hebben aangeschaft om een beeld te krijgen of huisinstallaties samen gaan met een interactieve decoder. Tsja je zal hem maar aangeschaft hebben, je bent, als ik zijn woorden mag lezen, een testexemplaar. (als gebruiker zou ik willen dat dit al onderzocht was en dat ik als kopen weet waar ik aan toe ben)

Eerste vraag, wat heeft een interactieve ontvanger te maken met een huisinstallatie
Tweede vraag. Voorheen is nooit een installateur opgeroepen om een digitale ontvanger te plaatsen, nu wordt deze in een keer opgeroepen omdat (ziggo misschien) een beeld wil krijgen wat er gebeurd en wat er eventueel kan gebeuren.

Het doet dus pijn dat er geleverd wordt Meneer Anoniem (mag ik Ziggo zeggen??) aan liefhebbers van HD TV middels de 8455 van Cisco en dat pas na ervaringen van deze gebruikers besloten wordt om deze decoder via de oorspronkelijke dealers wordt aangeboden.

Het verhaal van een monteur slaat als een kurk in/op een biervles, voorheen waren alle te leveren decoders zelf te installeren, dus heeft HD tv niets te maken met een huisinstallatie (en al helemaal niets met deze 8455) , dit zou alleen te maken kunnen hebben met een aanwezige alarminstallatie en de uitgaande telefoonlijn (huisinstallatie) . Het sec installeren van een HD decoder hoeft niet door een monteur te geschieden. Dus als jullie een goed beeld hebben van.... doet niet tersprake..... tenzij jullie een decoder aanbieden om vragers tevreden te stellen zodat ze dat hebben wat ze graag willen hebben HDTV, echter met dit antwoord gaat Meneer Anoniem bij mij de grens voorbij. , bij andere decoders is dit ook nooit gedaan. belangrijker is dat de ontvanger een GOED beeld geeft bij de ontvanger.
Maar als ik dan toch het antwoord nog een keer goed lees wil Meneer ANONIEM eerst ervaring opdoen alvorens door het (mis)(ge) bruiken van mensen die dit pakket hebben aangeschaft om daar uiteindelijk een oordeel te geven wat het pakket wel dan wel niet kan brengen

Ik die altijd zaken heb gedaan met een door Casema aangeschreven dealer wordt nu niet meer genoemd, deze zaak bellende is dus ook niet op de hoogte van wat meneer ANONIEM nu op dit forum beschrijft. Plain gezegd is dus geen een officiele dealer van Casema op de hoogte wat Ziggo nu doet. Ze kunnen alleen maar meelezen wat hier gebeurd. Gewoon lekker open zijn, dus niet ANONIEM!!!! Meneer Anoniem.

Charles K.

p.s Deze reactie door ANONIEM en mijzelf wel vastgelegd, want het zou me wederom niets verbazen als ZIGGO nergens van op de hoogte is.

Een hoop gemekker op iemand waar van jij kennelijk niet door hebt wat voor functie hij hier op het forum heeft.
Dat hij in z'n prive tijd post, naar problemen luisterd en met oplossingen komt zegt voor mij al genoeg. Snap ook niet dat jij zo kortzichtelijk reageert op iets waar hij jou mee probeert te helpen.
Hij geeft notabene aan waarom Ziggo alleen rechtstreeks levert.
Hier is in den beginne toch alleen maar begrip voor te hebben?
Zodra het systeem landelijk ingevoerd zal gaan worden is het vast (net als nu met de SD en HD decoders op elke hoe van de straat verkrijgbaar.

nog een voorbeeld, als een grote organisatie als Ziggo bezig is met een pilot (ON DEMAND TV) dan stel je een project groep samen die ondanks de uitrol alles kan monitoren.... een 1e lijns helpdesk moet je hier zo min mogelijk mee belasten. Dus wanneer je de installatie in eigenhand houd, kan je al heel veel mogelijke problemen uitsluiten. De hier besproken DVB-C HDD On demand decoder heeft dus danig veel met je huis installatie te maken dat hij geschikt moet zijn voor dubbelzijdig verkeer. (net als een internet modem) Ik ga er ook vooruit dat de decoder een eigenadres krijgt binnen het kabelnetwerk van Ziggo om hem specifiek te voorzien in de data waar de gebruiker om vraagt. Aan de HDMI kant blijft inderdaar alles het zelfde. Maar aan de ingangs zijde is het niet te vergelijken met een signaal wat tot op heden gewoon was (uni-boardcast)

p.s.

Kan me goed voorstellen waarom Anoniem dit Anoniem doet.... Zodra zijn naam hier bekend zou zijn gaat iedereen hem op z'n werk proberen te bereiken....


Anoniem, en de ander Ziggo medewerkers...

Keep up the good work!

Ondanks dat de helpdeskt nog niet helemaal goed werkt kunnen we denk ik alleen maar blij zijn met jullie reacties hier op dit forum.......
Nee, ben het niet met je betoog tegen Anoniem eens...