Los bericht bekijken
  #24  
Oud 10 juli 2008, 21:56
MauriceW's schermafbeelding
MauriceW MauriceW is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 4 juni 2008
Locatie: -/Casema
DTV: Humax iHDR5050-C
Berichten: 358
Standaard

Beste Charles,

Als je de moeite had genomen om de topics en andere informatie over de Cisco 8455DVB decoder te lezen, had je geweten dat hier ook een Video-On-Demand (VOD) mogelijkheid in zit.

Voor deze VOD-optie wordt gebruik gemaakt van een intern kabelmodem en een retourkanaal. Hiervoor is het dus in veel gevallen noodzakelijk dat de huisinstallatie wordt aangepast. O.a. door het plaatsen van een breedband-geschikte versterker en het vervangen van de tweegats-wcd door een eengats-wcd. Deze zitten overigens allemaal in het pakket bijgeleverd met een duidelijke handleiding, dus een beetje handig persoon kan dit ook zelf.

Het is eigenlijk meer te vergelijken met de installatie van internet via de kabel. Hiervoor hebben sommige mensen ook een monteur nodig, terwijl anderen het prima zelf kunnen.

En verder: het is duidelijk dat jij Anoniem niet kent, anders zou je weten dat hij al heel lang op diverse forums actief is en ons veel informatie vanuit Ziggo verschaft. Het feit dat hij toevallig "Anoniem" als nickname heeft gekozen doet hier niets aan af.