Los bericht bekijken
  #21  
Oud 10 juli 2008, 21:15
Charles K's schermafbeelding
Charles K Charles K is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 juni 2008
Locatie: utrecht
DTV: samsung 850
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Er wordt eerst alleen rechtstreeks geleverd, waarbij ook een monteur beschikbaar is. Hier is voor gekozen om eerst ervaring op te doen met de huisinstallaties i.c.m. de interactieve ontvanger. Pas als we een goed beeld hebben op basis van de eerste ervaringen, zal besloten worden om via de reguliere retail te leveren.
Dank voor dit antwoord, maar ik ben allerminst gecharmeerd dat er een reactie wordt geplaatst door een ANONIEM iemand waarbij ik niet kan plaatsen of deze van Ziggo is of van een ander.
Plain gezegd houdt dit dus in dat Meneer ANONIEM eerst ervaringen wil opdoen eer dit product aan te bieden bij de aangesloten officiele verkoper van Casema. Dus meneer Anoniem gebruikt nu alle mensen die deze decoder hebben aangeschaft om een beeld te krijgen of huisinstallaties samen gaan met een interactieve decoder. Tsja je zal hem maar aangeschaft hebben, je bent, als ik zijn woorden mag lezen, een testexemplaar. (als gebruiker zou ik willen dat dit al onderzocht was en dat ik als kopen weet waar ik aan toe ben)

Eerste vraag, wat heeft een interactieve ontvanger te maken met een huisinstallatie
Tweede vraag. Voorheen is nooit een installateur opgeroepen om een digitale ontvanger te plaatsen, nu wordt deze in een keer opgeroepen omdat (ziggo misschien) een beeld wil krijgen wat er gebeurd en wat er eventueel kan gebeuren.

Het doet dus pijn dat er geleverd wordt Meneer Anoniem (mag ik Ziggo zeggen??) aan liefhebbers van HD TV middels de 8455 van Cisco en dat pas na ervaringen van deze gebruikers besloten wordt om deze decoder via de oorspronkelijke dealers wordt aangeboden.

Het verhaal van een monteur slaat als een kurk in/op een biervles, voorheen waren alle te leveren decoders zelf te installeren, dus heeft HD tv niets te maken met een huisinstallatie (en al helemaal niets met deze 8455) , dit zou alleen te maken kunnen hebben met een aanwezige alarminstallatie en de uitgaande telefoonlijn (huisinstallatie) . Het sec installeren van een HD decoder hoeft niet door een monteur te geschieden. Dus als jullie een goed beeld hebben van.... doet niet tersprake..... tenzij jullie een decoder aanbieden om vragers tevreden te stellen zodat ze dat hebben wat ze graag willen hebben HDTV, echter met dit antwoord gaat Meneer Anoniem bij mij de grens voorbij. , bij andere decoders is dit ook nooit gedaan. belangrijker is dat de ontvanger een GOED beeld geeft bij de ontvanger.
Maar als ik dan toch het antwoord nog een keer goed lees wil Meneer ANONIEM eerst ervaring opdoen alvorens door het (mis)(ge) bruiken van mensen die dit pakket hebben aangeschaft om daar uiteindelijk een oordeel te geven wat het pakket wel dan wel niet kan brengen

Ik die altijd zaken heb gedaan met een door Casema aangeschreven dealer wordt nu niet meer genoemd, deze zaak bellende is dus ook niet op de hoogte van wat meneer ANONIEM nu op dit forum beschrijft. Plain gezegd is dus geen een officiele dealer van Casema op de hoogte wat Ziggo nu doet. Ze kunnen alleen maar meelezen wat hier gebeurd. Gewoon lekker open zijn, dus niet ANONIEM!!!! Meneer Anoniem.

Charles K.

p.s Deze reactie door ANONIEM en mijzelf wel vastgelegd, want het zou me wederom niets verbazen als ZIGGO nergens van op de hoogte is.