Los bericht bekijken
  #13  
Oud 10 juli 2008, 18:14
Akos's schermafbeelding
Akos Akos is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 december 2003
Locatie: 2133 Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra - WebStar Scientific Atlanta
DTV: Panasonic TU-DC40RD en CI+ module
Berichten: 97
Standaard

Ik heb gisteren 4 keer gebeld, ivm een herinnering voor de acceptgiro (tikfoutje in betalingskenmerk gemaakt). De eerste 3 keer werd ik automatisch opgehangen omdat de wachttijd langer dan tien minuten zou zijn. De 4e keer heb ik 25 minuten aan de lijn gehangen. Toen was ik het wel zo zat dat ik opgehangen heb.

Vandaag heb ik het weer een aantal keer gebeld. De eerste paar keer weer automatisch opgehangen (ik gok zelf dat het meer met het aantal wachtenden te maken heeft, als de wachttijd van tien minuten ) maar na de zoveelste keer bellen ben ik na 22 minuten geholpen. Ik was uiteraard ondersteboven.. Erger werd het echter wel, nadat me doodleuk verteld werd dat ze wel kon zien dat de factuur openstond maar dat zij d'r zelf niets aan kon doen. Ik moest OPNIEUW bellen () maar dan optie 4 en dan optie 2 kiezen. Toen kwam ik dus bij het melden van een storing op gebied van internet.. Uiteraard was de wachttijd weer langer dan tien minuten dus werd ik weer opgehangen..

Mijn collega vond met wat speurwerk op het internet een ander telefoonnummer. Daar kwam ik uiteindelijk mee bij de bestellingen (wellicht hetzelfde nummer als 0900 1884, maargoed). Daar werd ik gek genoeg meteen te woord gestaan. Ik noemde de naam van de andere persoon die ik gesproken had: "Ja dat is mijn collega". Gelukkig wist zij me wel de juiste optie te geven, dus kon ik het weer proberen.

De truukendoos van Ziggo was nog niet leeg. Ik doorliep het menu zoals ik daarvoor ook al had gedaan, maar dit keer kreeg ik niet eens de melding meer dat er meer dan 10 minuten wachttijd was! Ik werd gewoon gelijk opgehangen na de standaard "u wordt doorgeschakeld naar een van de medewerkers" melding.. Dit overkwam me tot 3 maal toe. () Een tijdje later probeerde ik het weer, en na een klein half uur wachten kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn die het recht zou trekken bij de financiele afdeling..

Moraal van het verhaal: Klachtenstroom weggewerkt? MY ASS! Oh ja, en mocht je snel iemand van klantenservice willen spreken, ga je naar de bestellingen