Los bericht bekijken
  #12  
Oud 10 juli 2008, 11:06
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Kingpin, nu even niet overdrijven graag.

Ziggo heeft nog steeds de grootste problemen met de uitlevering van Alles-in-1 en Interactieve TV, geeft de helpdesk ook toe. 4 juni Alles-in-1 besteld met een gratis SD decoder en een Interactive TV decoder: tot op heden geen enkele decoder ontvangen en ook de facturering staat sindsdien op hold. Herhaaldelijk de helpdesk gebeld, maar krijg steeds (nu dus al een maand) te horen nog 10 dagen geduld, we hebben wat vertraging. Ondertussen denk ik al zo'n 10 belletjes met de HD verder, en nog steeds kunnen ze niets meer zeggen dan 'in 10 dagen zou het moeten komen, excuses voor de vertraging'.

Tja, wat ik dus nu begrijp is dat je kennelijk alleen geholpen wordt als je het webcare team gaat spammen. Begrijp me goed, enorm goed dat het webcare team zijn werk goed doet. Alleen als iedereen ipv de helpdesk nu dit team gaat mailen raken zij natuurlijk binnen de kortste tijd ook overbelast.
Kortom: was tot nu toe wat huiverig hier al het webcare team mee lastig te gaan vallen, maar ga het nu toch ernstig overwegen.

Oh, en wat die compensatie betreft: het zou leuk geweest zijn als ze, zoals KPN/XS4All hebben gedaan naar hun grote storing, uit zichzelf de klanten in de provincie Utrecht zouden compenseren voor de grote storing van een paar weekenden terug.
Nu moet je eerst als klant moeite doen om dit aan te vragen.
Op zich doet Ziggo hier natuurlijk niets fout, het zou alleen voor de PR zo'n ontzettend aardige geste geweest zijn als Ziggo dit uit zichzelf zou aanbieden. XS4All en KPN heeft dit een hoop gratis goede publiciteit opgeleverd. Ze gaven zelfs de optie om de compensatie te storten naar een goed doel, wat een ton heeft opgeleverd voor dat goede doel.

Kijk, ik ben heel eerlijk dat ik te lui ben om 2 a 4 euro compensatie te vragen voor mijn twee dagen gemiste Z3i internet. Aan tijd kost me dat al meer. Alleen is het jammer dat Ziggo dat ook weet, wel overal in de media roept de klanten te compenseren, maar er gewoon op rekend dat 90% van de klanten dit toch niet aanvraagd. Hier geeft KPN/XS4All dus een erg goed voorbeeld.

Verder werken de producten van Ziggo bij mij uitstekend, maar alle klachten/problemen onder de tafel vegen gaat mij echt even te ver.