Los bericht bekijken
  #26  
Oud 8 juli 2008, 21:01
Charles K's schermafbeelding
Charles K Charles K is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 juni 2008
Locatie: utrecht
DTV: samsung 850
Berichten: 18
Standaard

Je hebt jezelf ook genaaid door een full HD TV te kopen terwijl je bron apparaten allemaal nog standaard TV zijn, of heb je nog een blue ray disk player of XBOX aangesloten op je TV??, zo niet, dan had je honderden euro's kunnen besparen door een goede HD Ready TV te kopen ipv een dure Full HD, qua beeldkwaliteit had dat geen donder uitgemaakt. Nu kijk je max naar een opgeschaald 1080i beeld, HD ready is ook max 1080i.

Hee Lots,

je hbt helemaal gelijk, ik wordt genaaid, maar even voor opgesteld, heb een full hd tv aangeschaft omdat de 100Hz tv mij vertelde doe het zelf maar. Dat daarnaast de Samsung liep heb ik ook gelijk bij de aanschaf van de tv een harddiskrecorder gekocht, een dvd speler met opname mogelijkheid en hdmi uitgang. Dus het is niet zo dat mijn bron apparaten nog standaard zijn, het is een samenloop van omstandigheden. Dus niet gelijk een conclusie trekken.
Zoals ik al schreef, het lijkt me machtig in een keer een full HD uitzending te zien, daar wat ik nu zie ook al mind blowing is. Maar dat het nog niet je van alles is dat geloof ik direct.

Maar toch als ik dit weerleg tegen de cisco 8455 weet ik nog steeds niet of ik er beter aan doe. Wil liever onafhankelijke informatie van leveranciers en niet van Ziggo, want deze "instelling" begrijpt nog steeds niet dat ze zijn medewerkers moet informeren met die informatie die ze kunnen overleggen naar toekomstige gebruikers, zolang ze in dit laatste tekort komen kan ik toch niet als potentieel geinteresseerde afnemer er serieus op in gaan (waarschijnlijk weer geen reactie van mensen op het laatste, lijkt wel of het allemaal potentiele ziggo gebruikers zijn die zweren bij).

Ach ja, zie me niet als een zeikerd, maar wil wel graag eerlijkheid en openheid, bellend met Ziggo geeft alleen maar onwetendheid, want ze weten niet wat ze verkopen.

pfffffff

en ik wil zo graag overgaan naar een compleet pakket, telefoon, internet en tv (HD), alleen geloof ik er nog niet in, laat me weten als anderen betere info en ervaringen hebben