Los bericht bekijken
  #3  
Oud 8 juli 2008, 16:21
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Het zou kunnen kloppen......het is me alleen niet helemaal duidelijk of je mobiel of vast naar ziggo hebt gebeld, als je mobiel hebt gebeld:

Ziggo is gestart met klantenservice onder 10 cent per minuut (plus eventuele kosten voor gebuik van een mobiele telefoon)
Toen ziggo overspoelt werd met klachten, en er tevens klachten waren over de prijs voor het bellen naar de helpdesk, heeft ziggo het inderdaad terug gezet naar het lokale tarief (om de klant tegemoed te komen)

Als jij vorige maand (toen het nog 10 cent was) met een mobiele telefoon hebt gebeld... betaal je 10 cent per minuut aan ziggo. Hoe komt het bedag dan zo hoog zou je zeggen?

Het verschil zit em echter in de prijs die jou provider heeft gesteld om contact op te nemen met het 0900 nummer. Het verschil dat je dus extra betaald, gaat niet naar ziggo, maar naar jou telefoon-provider!!! die brengt kosten in rekening voor het bellen naar betaalnummers......

Ik zal dus bij je telefoonprovider een klacht indienen over deze achterlijk hoge minuutprijs van betaalnummers ipv bij ziggo..... die kunnen er weinig aan doen vrees ik.......
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE