Los bericht bekijken
  #1  
Oud 8 juli 2008, 15:55
JordiB's schermafbeelding
JordiB JordiB is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 juli 2008
Locatie: Heerlen/Ziggo
Ziggo Internet: Z1
DTV: Humax
Berichten: 2
Angry Klantenservice toch GEEN lokaal tarief?

Beste mensen,

Vorige maand had ik (en de hele straat) geen televisie gedurende 2 weken. Hierdoor heb ik meerdere malen contact gehad met Ziggo (0900-1884).
De website alsmede de stem die je telefonisch te horen krijgt geven aan dat dit nummer het lokale tarief zou kosten. Nu kreeg ik vandaag de factuur van mijn telefoon provider (vaste lijn) en zag tot mijn schrik dat ik 37 euro EX BTW belkosten heb opgelopen door het 0900 nummer van Ziggo. Ik zag ook dat er 51 minuten gebeld was naar dit nummer. Dit zou betekenen dat ik 72 cent per minuut betaald heb aan dit nummer!!!

Uiteraard heb ik meteen de helpdesk (wederom) gebeld en hier kreeg ik te horen dat Ziggo de kosten voor de telefoonlijn weer op 10 ct/m had gezet. Toen ik de medewerker vroeg hoe het dan kom dat er 1) nergens een melding van staat dat de kosten nu weer 10 ct/m zijn en 2) ik voor 51 minuten bellen met Ziggo dus eigelijk maar 5.10 euro kwijt zou moeten zijn ipv 37 euro, gaf hij mij als antwoord dat ik maar een klachtenformulier op de website moest invullen. Dit heb ik uiteraard gedaan, maar uit ervaring weet ik dat antwoord op zo'n formulier wel eens heel lang op zich kan laten wachten....

Zijn er meerdere mensen die geconstateerd hebben dat de Ziggo helpdesk wel degelijk meer dan het lokale tarief kost?


Alvast bedankt voor jullie antwoord.