Los bericht bekijken
  #7  
Oud 8 juli 2008, 00:32
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Een heel verhaal maar weinig concreet om je te helpen. Vertel eens welke box je gebruikt, wat de BER is van de kanalen, of analoog ook wel /niet goed is enz. Zo kan niemand er wat mee. Heb jezelf je bekabeling al eens gecontroleerd. Je ontvanger rechtstreeks aangesloten op de aansluiting waar de groene coax op afgewerkt is. Heb je je ontvanger elders (buren) al eens geprobeerd. Verder kan het netwerk jouw ontvanger niet bedienen, dus als het echt zo is dat je ontvanger zelf naar een ander kanaal zapt dan zou ik er mee terug gaan.

Het kan inderdaad aan je ontvanger liggen, ik heb zelf de 9101R maar heel zelden heb ik als ik te snel zap de ondertitels van de vorige zender in beeld blijven hangen.
Ik heb even gekeken bij mezelf, heb 0 komma niks geen problemen met beeld of wat da ook.... mijn BER waarden komen ook zelden van de 00000 af..... (geen blokken, zwart beeld etc.(

Hoorde in het verleden regelmatig van anderen dat als je de helpdesk van @home belt je een standaard antoord krijgt van "Waarschijnlijk ligt het aan uw eigen netwerk" In veel gevallen is dit ook zo.... (goedkope bekabeling verkeerd materiaal, slechte aansluitingl)
(het is alleen tamelijk irritant als dat geroepen wordt en je zeker weet dat alles in order is)

Informeer gewoon eens in de straat of ie hetzelfde beroerde signaal ervaren, als dat zo is....... moet je daar melding van maken..... er wordt dan sneller actie ondernomen dan dat je dat alleen doet.......

Zoals ik al zei... mijn BER waarden komen niet van de 00000 af..... mijn signaal welf door ziggo aangeleverd wordt kan ik dus goed noemen.

Controle is dus makkelijk...... hebben er meer mensen digitale tv in de straat.... kijk hoe het daar is..... is dat goed.... kun je er vanuit gaan dat je thuis de boel niet goed hebt liggen...... hebben de buren het ook?
dat Gezemamenlijk een klacht indienen........

Vraag aan anoniem: ik heb vernomen dat signaal sterkte (en BER Waarden) afhankelijk kan zijn in de afstelling in de verdeelpunten in de wijk (en de afstand van dit punt) is dat zo?
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE