Los bericht bekijken
  #148  
Oud 8 juli 2008, 00:27
Klaus_1250's schermafbeelding
Klaus_1250 Klaus_1250 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Roosendaal / @home
Ziggo Internet: Internet Regelmatig / Motorola SB4200
DTV: 2x Humax IR Fox C / Twinhan CabCI-2033 + Alphacrypt
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Dan je zin? Niemand betaald meer en er kan helemaal geen content meer gemaakt worden.
Als het daarop zou uitdraaien, dan ligt het probleem toch echt niet bij de consument. Daarbij komt, nu kan je al alles downloaden, en toch zijn er genoeg mensen die zooi kopen. En content word altijd gemaakt, daar heb je de "content-providers" niet voor nodig. Genoeg artiesten en creatieve mensen die het zonder kunnen.

Citaat:
Ik ben graag bereid te betalen, maar zonder al die beperkingen graag!
Dat geldt voor de meeste mensen, maar daar gaat de hele discussie niet over. De content-industrie wil meer controle om mensen meer te laten betalen. In begintijde van iTunes hebben ze nog geprobeerd die zover te krijgen om ineens 2 dollar (met DRM) per nummer te rekenen. Gelukkig zag iTunes dat niet zitten, maar daar gaat het om. Controle = meer geld. Kijk eens naar de regio-codes bij DVD en Blu-Ray. Kijk dan eens naar de prijsverschillen tussen bv de VS en Europa.

Citaat:
want als iedereen alles download koopt niemand pluspakketten digitale TV.
Valt wel mee. Mensen die genoeg geld hebben nemen ze toch wel voor de leut, en mensen die prijsbewust zijn, kiezen andere alternatieven.
VoD zou wel interessant kunnen zijn, als er bioscoopfilms op zouden verschijnen. Als je een goede tv en geluidsset hebt, is het een alternatief voor de bios (nou ja, niet helemaal, maar als je 50km van de dichtsbijzijnde fatsoenlijke bios woont, weer wel).

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Consument Bekijk bericht
We weten nu dan inmiddels dat de AlphaCrypt zal worden uitgeschakeld door Ziggo.
Dat haal ik niet uit het verhaal, wel dat er voor toekomstige diensten geen CI/CAM support zal zijn. Op het moment dat Ziggo dat doet, krijgen ze een golf van negatieve publiciteit over zich in (krijgen ze nu al, maar vroeg of laat word dat wel minder) en verliezen ze klanten. Veel mensen die een media-center hebben en er tevreden mee zijn. Ik denk dat die mensen eerder naar de Sat of Digitenne gaan kijken, als dat ze hun geliefde media-center opgeven.