Los bericht bekijken
  #4  
Oud 7 juli 2008, 21:04
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bosduiveltje Bekijk bericht
Sorry, dat ik nu pas reageer maar ik ben een paar dagen weg geweest.

Ik heb een samsung ontvanger. De ontvanger is nog maar een 4-5 maand oud. We moesten verplicht overstappen op deze ontvanger @Home stuurde hem op met een nieuwe kaart, omdat ze gingen overschakelen of zo.
Het heeft eerst ook na behoren gewerkt. De problemen bestaan pas sinds de overstap naar Ziggo

Wat je met Ber bedoeld snap ik niet. Ik ben niet zo thuis op dit gebied.

Waar zit de plaats waar de groen coax is aangesloten? We hebben hier een kastje waar de kabel het huis binnenkomt en vandaar loopt weer een kabel naar een ander kastje. Hier zit dan de tv en de radiokabel en ook de aansluiting voor internet. (Dit is geïnstalleerd door een monteur)

Analoog is ook slecht ( heel veel sneeuw) en bij de buren een ontvanger lenen zal niet lukken. De hele buurt heeft hier namelijk schotel.

We hadden altijd een redelijke goede ontvangst van tv. Internet was altijd slecht, vandaar ook onze overstap naar een andere provider

De bekabeling is in orde. Alles is net namelijk vervangen en niet met kabeltjes uit de bouwmarkt. De reden hiervoor was, dat we dachten dat er ergens een beschadiging in de kabels zat. Alleen was het probleem met de nieuwe kabels niet opgelost.

als je er zeker van bent dat het probleem aan het geleverde signaal ligt en niet aan de binnenhuis installatie, dan zou je de helpdesk moeten vragen voor een monteur