Los bericht bekijken
  #134  
Oud 6 juli 2008, 15:33
RWeber's schermafbeelding
RWeber RWeber is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 december 2007
Locatie: Velserbroek Multikabel
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Skinkie Bekijk bericht
[/list]Dat was het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, nu bekend onder DGTP (Economische Zaken) en het Agentschap Telecom.
Klopt maar ik probeerde een vergelijking te maken met de manier van werken zoals de PTT deed.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Skinkie Bekijk bericht
[/list]Ik ben zelf een beetje bang dat anoniem op een aantal punten aan FUD doet... en stelselmatig reacties negeert.
Ik ben het daar gedeeltelijk mee eens. Op sommige punten tracht hij, middels het opsommen van zoveel mogelijk technische brij of het onnodig terugleggen van de vraag, deelenemers aan deze discussie af te troeven. Soms is het mij inderdaad opgevallen dat er vanuit zijn kant geen of een ontwijkende reactie komt. Omdat hij als werknemer van Ziggo reageert kan ik mij dit ook wel voorstellen omdat het soms om vetrouwelijke of strategische informatie kan gaan. Wel zou het beter zijn als anoniem op zo'n moment aangeeft dat hij daar niet op mag antwoorden omdat dit vertrouwleijke info betreft.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Skinkie Bekijk bericht
[/list]Zou het niet beter zijn de overheid nu te vragen om de kabelaars te reguleren wat betreft gebruikte digitale techniek?
Gedeeltelijk mee eens; dit is niet aan mij maar aan de Opta. Bij de Opta werken hoogopgeleide en goedbetaalde mensen die dit zelf zouden moeten signaleren. Daarnaast is Ziggo een commercieel bedrijf dat zelf ook goed haar oor te luisteren moet leggen bij klanten. Ik neem aan dat Ziggo zelf heel goed weet dat er veel Alphacrypt gebruikers zijn en dus een afweging (middels een business case) maakt van het niet meer (onofficieel) ondersteunen van de Alphacrypt. Geen betere afstraffing voor een strategische beslissing van een bedrijf dan het weglopen van klanten. En er is een alternatief in DVB-S (DVB-T vind ik vanwege de matige kwaliteit geen alternatief). Bij de aanschaf van mijn televisie heb ik daar, naast de beeldkwaliteit en technische snufjes ook rekening mee gehouden (de sharp beschikt over 2*DVB-S, 1*DVB-T,1*DVB-C,1*HD tuner en 2 CI/PCMCIA loten).