Los bericht bekijken
  #34  
Oud 5 juli 2008, 23:33
Cappelini's schermafbeelding
Cappelini Cappelini is offline
Member
 
Geregistreerd: 26 mei 2008
Locatie: Utrecht / Casema
DTV: Cisco 8455 / Samsung HD 360
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Als een frequentie niet bruikbaar is door een lokaal probleem dan zullen wij deze nooit vervangen voor een andere frequentie. Als we dat wel zouden doen dan offeren we kostbare bandbreedte op die voor de andere 1.3 M - 1 klanten wel bruikbaar is.
Zelfs zaterdagavond nog in touw? Complimenten! De redenering volg ik. Via de Helpdesk hoor ik steeds dat er nog meer gebruikers zijn die ook problemen hebben. Het is dus niet 1.3 M tegen 1 maar tegen X (?). Ook zijn er momenteel nog geen 1.3 M klanten met een HD pakket. Als 10% HD heeft wordt het al 130.000 tegen X. Als er 1300 mensen met problemen zijn is dat dus al 1% van de HD gebruikers. Lollig, cijfers, je kan er alle kanten mee op.

Anyway, weet jij iets van plannen om de frequentie toch te veranderen? Dit heeft de Helpdesk namelijk al een paar keer gezegd. Ben ook erg benieuwd of je misschien een verklaring hebt waarom ik na maanden geen ontvangst sinds 1 / 2 juli plotseling 2 dagen History HD had en op 4 juli weer helemaal niets. Bij mij is er niets veranderd. Wordt er misschien geexpirimenteerd met de 170 MHZ frequentie?