Los bericht bekijken
  #1  
Oud 5 juli 2008, 19:23
Internetloos's schermafbeelding
Internetloos Internetloos is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juli 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 3
Standaard Nog steeds geen internet...

Goedendag allen,

Sinds 1 juni j.l. ben ik samen met mijn vriendin in een apartementje in Groningen getrokken. Het huisje is nieuw (wij zijn de eerste bewoners) en er zijn nog 3 apartementjes als die van ons en nog 7 studio's. De verhuurder heeft voor ons een collectieve aansluiting geregeld. Iedereen heeft kabel-tv dus je zou zeggen dat je dan ook internet moet kunnen krijgen.

Maandag 2 juni heb ik voor het eerst met Ziggo gebeld om een internetverbinding te bestellen. Dit kon op dat moment nog niet, omdat onze huisnummers nog niet bekend waren bij Ziggo. Oke..niet de fout van Ziggo.

Een week later heb ik wederom gebeld om een internet verbinding te bestellen. Ons huisnummer was bekend, de collectieve aansluiting was ook gevonden, dus een beklonken deal...dacht ik.

Niet dus. De volgende dag werd ik gebeld door een mevrouw van Ziggo. Zij vertelde mij dat zij geen aansluiting op mijn huisnummer kon vinden. Dus ik die mevrouw uitgelegd dat het een collectieve aansluiting betrof. Ook deze kon zij niet vinden in 'hun systeem'. Op dat moment heb ik haar het nummer gegeven van de verhuurder, ik zou wat van de verhuurder horen als het kon en van Ziggo als het niet kon. Weer niets gehoord.

Dus ik dacht bij mezelf, ik bel de verhuurder. Van hen krijg ik te horen dat mevrouw inderdaad gebeld heeft en dat alle informatie meegegeven is.
Ik denk, eindelijk alles op orde.

Niet dus. Als ik wederom Ziggo bel, om te vragen hoe het dan is met mijn bestelling, krijg ik te horen dat er geen bestelling op mijn huisnummer staat in 'hun systeem'. Dan maar weer opnieuw, misschien gaat het nu wel goed.

Niet dus. We zijn ondertussen 7 werkdagen verder, na mijn laatste bestelling. Ik bel wederom met Ziggo. Ik leg de meneer uit dat ik 7 werkdagen geleden een bestelling heb gedaan en dat ik daar nog geen correspondentie over heb ontvangen. De meneer kijkt in 'het systeem' en er staat geen bestelling op mijn huisnummer geregistreerd. 'Is waarschijnlijk iets fout gegaan', zegt hij. GOH????

Wederom opnieuw besteld, met aantekening waar men de collectieve aansluiting kan vinden. Inmiddels is het 3 juli. Vanaf heden bel ik elke werkdag om te controleren of mijn bestelling nog in het systeem staat.

Ik hoop ergens volgende week eindelijk internet thuis te hebben. Gelukkig bestaan er hotspots.....

Mvg.