Los bericht bekijken
  #10  
Oud 5 juli 2008, 00:38
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/WRT610N
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
Ben J......

Ik snap echt de ophef niet die er ontstaan is bij het intreden van ziggo....de meeste telefoontjes aan ziggo zijn onnodig inderdaad, dit omdat de klanten naar mijn inziens met domme en onnodige vragen komen.

Ik ben prima geinformeerd (ok, soms een beetje laat) maar er is niks dat ik niet snap. Toen multikabel, @home en Casema verder zijn gegaan als ziggo, gaan er ineens allemaal klanten van abbo veranderen. mensen willen een alles in een pakket of willen ineens klant worden met extra diensten bij ziggo.

Ziggo's grootste probleem is momenteel de administratieve kant, ik heb bellen, internet intensief en TV Digitaal extra.... en ik laat het echt wel uit mn hoofd om dit nu al te wijzigen naar bijv. een alles in een pakket. Ik zit momenteel goed..... en ga pas wijzigen als ziggo haar administratie op orde heeft.

Natuurlijk zijn de problemen voor ziggo ook groter dan verwacht..... en ik ben er van overtuigd dat ze haar uiterste best doet om dit op te lossen.
Het moet alleen haar zaakjes op orde stellen. en dat duurt even.......

Natuurlijk is het voor mij makkelijk praten omdat ik geen problemen heb, maar mensen willen te snel veranderen, en dat kan ziggo als startende niet aan...... mijn advies is dan ook.......dat als je teveden bent met je huidige niet in je abbo moet gaan zittn wijzigen ........... wacht eerst even af.... totdat alles op orde is.......
Ik heb ook geen probleem maar zou wel graag wat aan het abonnement willen wijzigen: een wat lagere internetsnelheid (heb nu intensief 12000) zou ook wel goed zijn voor me. Maar dat durf ik niet op dit moment, ik wacht wel af of ergens in 2008 Ziggo mij een voorstel doet wat zij goed vinden voor mij, dan kan ik altijd nog afwijken van dat voorstel. Ondanks dat de vervanging van mijn defecte smartcard prima ging zie ik nog steeds dat er een hoop dingen (administratief) fout gaan.

Citaat:
Tevens ben ik van mening dat je je als site-admin neutraal moet opstellen en geen eigen meningen moet gaan posten......
Ook een moderator heeft een mening

Gert.