Los bericht bekijken
  #4  
Oud 4 juli 2008, 20:34
Bordewolf's schermafbeelding
Bordewolf Bordewolf is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: @home Cogas-gebied
Ziggo Internet: Internet Regelmatig
DTV: Nokia
Berichten: 345
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ziggo Webteam_Geoffrey Bekijk bericht
Beste Marc,

Als u er voor gekozen heeft om de zenders wel te blijven kijken dan zou u contact kunnen opnemen met Ziggo op het nummer 0900-1884 en dan technische helpdesk om te vragen of ze uw Smartcard willen verversen.
Mocht u de zenders niet hebben besteld, dan blijven die vergrendeld.

De verwarring ontstaat vaak bij het verschil tussen Proefperiode en Preview periode. Het verschil is dat u voor het totale pakket wat wel in de factuur zit, de eerste aantal x maanden niet voor hoeft te betalen en preview periode is de periode waarin u alles kunt zien om daarmee uw keuze te maken voordat u de bevestigingskaart opstuurt.
Helaas wordt dit niet altijd goed of volledig gecommuniceerd bij bijvoorbeeld de verkopers in winkels.

Hopende u hiermee te hebben ge´nformeerd.
Graag dan ook even uitleg:
GEVAL 1: Stel ik ben klant en kies na twee weken (of ervoor) voor standaard pakket, gevolg: ik krijg niet alle totaalpakketzenders twee maanden gratis

MAAR WAT OOK KAN:
GEVAL 2:Ik kies na twee weken (of ervoor) voor totaalpakket. Ik krijg alle zenders excl Sport1/Film1 twee maanden gratis en zeg daarna het totaalpakket op (kan nu aangezien je niet meer een jaar vast zit aan de pakketten)

VRAAG: waarom krijgt geval 1 niet de totaalpakketzenders twee maanden gratis, terwijl wanneer je voor geval 2 gaat dit kunt omzeilen?

Is dit wel eerlijke politiek van Ziggo en moet dit niet gelijk worden getrokken?