Los bericht bekijken
  #443  
Oud 3 juli 2008, 21:12
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VL32 Bekijk bericht
moht de laatste softwareversie alsnog toch weer aangepast moet worden anoniem,laat ze bij Samsung gelijk een extra menuoptie inbouwen dat je kunt kiezen voor standaard dvb subtitels en je niet iedere keer handmatig moet selecteren.......verder ging update goed hier op Vlieland
Na een update of uitschakelen van de modem moeten zaken als dvb-subtitels, geluidstrackkeuze voor elke zender eenmalig opnieuw worden ingesteld.
Ik wilde over de dvbsubtitels nog kwijt dat ik het erg jammer maar ook vreemd vindt, dat -sinds het herstel van de dvb-subtitels voor kanalen als E-channel, Zone Reality, MGM en Boomerang (ontbraken tijdelijk na gelijktrekken van de Ziggo-zenderpakketten begin dit jaar)
* de dvb-titels bij de ARD en ZDF zijn vewrdwenen (eeuwig zonde want daar kwamen ze het mooist uit)
* sinds kort dvb-titels ontbreken bij BBC1 en BBC4
* dvb en tt-ondertiteling is uitgeschakeld bij BBC3
Dit is zo willekeurig dat ik vermoed dat het foutjes zijn bij de doorgifte door Ziggo. Van de BBC kan ik me zo'n storing m.n. op BBC 3 niet dagenlang voorstellen. en nu we toch wat algemene onvolkomenheden opnoemen. Sinds enkele weken (?) wordt AT5 doorgegeven zonder WSS waardoor het beeld in elkaar gedrukt is. Kan gelukkig wel handmatig op 16:9 worden opgerekt door Samsung HD-box. Anoniem?
Ik zit in Casemagebied Breda