Discussie: HD NL verdwenen
Los bericht bekijken
  #19  
Oud 3 juli 2008, 20:37
benjenkins's schermafbeelding
benjenkins benjenkins is offline
Member
 
Geregistreerd: 4 maart 2008
Locatie: - Casema
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pazuzu Bekijk bericht
Ik lees dit forum (en het vorige) al een hele tijd met veel plezier.

Heb zelf nu ruim anderhalf jaar een Samsung HD decoder en lees graag alle nieuwtjes en informatie op dit forum.

Heb me net geregistreerd, omdat ik even kwijt moet dat ik het een beetje respectloos vind van Ziggo om de mensen niet vooraf te informeren over het verdwijnen van de zender HD-NL.

Misschien is het allemaal iets van het laatste moment en dat er geen tijd was om alle abonnee's te informeren, maar toch...

Het HD aanbod is al zéér karig (ik begrijp dat het in de zgn. kinderschoenen staat) en dan verdwijnt er ook nog een zender.

We worden al een tijdje zoetgehouden met een EurosportHD plaatje, en die zender gaat er ongetwijfeld ook komen, maar tussen de bedrijven door verdwijnt er ook een.
Dus het HD aanbod wordt er niet groter op.
Ziggo geeft als reden dat zij zelf het contract hebben opgezegd (zal wel te duur zijn geworden). Mij lijkt het dat je in zo'n geval hebt te maken met een opzegperiode van minimaal een maand of 3. M.a.w. ze wisten al maanden lang dat deze zender per 1 juli zou verdwijnen maar hebben er bewust voor gekozen om dit niet te communiceren. Het lijkt mij dan ook niet minder dan vanzelfsprekend dat het pakket dient te worden aangevuld met een minstens gelijkwaardige zender, dan wel dat het maandbedrag voor het HDTV-pakket dient te worden verlaagd!Ben