Los bericht bekijken
  #15  
Oud 3 juli 2008, 14:13
Smiery's schermafbeelding
Smiery Smiery is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 oktober 2007
Locatie: Enkhuizen / Multikabel
Ziggo Internet: Z3i / SB5120E
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rinus1249 Bekijk bericht
In mei heb ik een alles in 1 extra abonnement afgesloten. Telefoon moest worden overgenomen van KPN met behoud van het nummer.
Na lang wachten kreeg ik op 26 juni een brief van KPN dat mijn nummer werd overgedragen. Maar na het lezen van deze brief bleek ook dat mijn telefoon van KPN al was afgesloten. De nieuwe modem gereset maar geen telefoon van Ziggo. De helpdesk gebeld maar die zeiden dat Ziggo ca. 4 werkdagen nodig heeft om de verbinding te maken. Vrijdag 27 juni stond wel plotseling vermeld in Mijn Ziggo dat ik telefoon had met mijn originele nummer. Dinsdag 1 juli weer gebeld en het antwoord was: Een andere afdeling moest dit probleem oplossen en die actie zou worden gestart. Vandaag 2 juli nog steeds geen telefoon. Opnieuw gebeld en "dat wordt uitgezocht en ik zou worden teruggebeld" op mijn mobiel maar helaas! Geen telefoon en niet teruggebeld. Ik reset de modem om de paar uur maar er komt geen line 1 op. Als ik mijn eigen nummer bel dan is alles dood, geen signaal, geen foutmelding , helemaal niets.
Hoe lang zal het nog duren voor ik weer kan bellen?
Dit heb ik ook meegemaakt. Bleek uiteindelijk dat mijn modem nog geregistreerd moest worden met telefonie, daarvoor had ik namelijk al internet.

Nadat ze een 'voice upgrade' hadden uitgevoerd moest ik mijn modem opnieuw registreren en kon ik vanaf dat moment bellen.

Hoop dat je er wat aan hebt.