Los bericht bekijken
  #16  
Oud 2 juli 2008, 16:31
Jansam's schermafbeelding
Jansam Jansam is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 april 2008
Locatie: Maastricht/@home nu Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1plus/Cisco 3928/Sitecom N300
DTV: Sony KD-49X8505B 2 tuners met losse HDschijf / Horizon box
Berichten: 56
Standaard Philips Decoder

Ik heb nooit met Ziggo contact gehad over de Philips decoder. Woon ook in 6229. De leverancier is de eerste aanspreekpartner. Ik denk dat deze leverancier in Heer wat moe wordt van alle Philips decoders die hij terug krijgt. Toch heeft hij mij zonder veel tegenverweer perfect geholpen. Ik liep eerst weer met een Philips de deur uit vanwege de tulp geluid aansluitingen daarop, maar ging toch weer terug naar binnen om hem toch voor de Samsung om te ruilen en heel klantvriendelijk heeft hij dat gedaan. Ik heb alle probeersels met kabels en zilver papier niet eens gedaan. De signaal kwaliteit was en is nog steeds 100% en signaal sterkte varieerde per kanaal van 76% tot 88% en bij 1, 2 en 3 niet (kan je wel op de Samsung zien, Philips niet).
Mijn buurman heeft 3 weken na mij ook een Philips decoder gekregen. Hij kon géén Samsung krijgen. Toch werkt bij hem deze Philips wel goed.
Persoonlijk vergeleken vindt ik de Samsung beter beeld en duidelijkere kanaalinfo geven, om maar niet te spreken over de betere EPG.
Ik zou toch proberen deze Philips decoder om te ruilen.

Laatst gewijzigd door Jansam; 2 juli 2008 om 16:32 Reden: Taalfoutjes