Los bericht bekijken
  #12  
Oud 2 juli 2008, 02:49
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door prijk Bekijk bericht
Ik begrijp dat dit voor velen op het eerste gezicht een onbenullige discussie lijkt, maar dat is het niet. De manier waarop je met de klant communiceert, is essentieel in de strategie van een bedrijf.
Ikea heeft ervoor gekozen de klant met je en jij aan te spreken. Dat is te begrijpen, gezien de doelgroep.
Maar ik ken verder geen voorbeelden van grote, op de algemene consumentenmarkt in de breedste zin van het woord gerichte bedrijven die hun klanten tutoyeren in plaats van vousvoyeren. Daarom intrigeert dit mij. Wat beoogt Ziggo met deze opmerkelijke afwijking van de norm? Ik snap dat gewoon niet.
Het moet gewoon een marketing keuze geweest zijn, mij maakt het persoonlijk helemaal niets uit. Ik vindt het persoonlijk veel belangrijker dat een bedrijf zijn beloftes in zake de diensten na komt. En dat er een marketing afdeling samen met een reclameburau bedenkt hoe ze Nederland willen in pakken. Feit is dat ze succes hebben, er zal vast iemand op de marketing afdeling bedacht hebben; als we nu eens gaan Je en jij-en, blijven we dan beter hangen En het werkt, er zijn maar weinig bedrijven die na een fusie/naams weiziging zosnel als Ziggo zijn ingeburgerd.....


ja ja.... ff door de typo's heen lezen, tis laat en heb drank op