Los bericht bekijken
  #10  
Oud 1 juli 2008, 22:12
Mr_Parker's schermafbeelding
Mr_Parker Mr_Parker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Noord Brabant - @Home
DTV: Humax HD-PVR / Samsung HD
Berichten: 493
Standaard

De keuze van Ziggo kan ik goed volgen.
Hun slogan is dat ze naar ons als klant luisteren en ons zo willen leveren waar wij om vragen, of ze dat nu ook echt doen wil ik hier niet gaan bediscusieëren maar geeft wel aan dat het hun intentie is om op "intieme" aard te communieceren.
Dit nodigt dan ook meer naar je en jij dan naar u.
Persoonlijk houd ik er ook meer van om met je en jij te werken en met voornaam.

Ik ben voor mijn werk wel vaker in Duitsland en daar is het dus zeer extreem de andere kant op. Zelfs nauwe collega's spreken daar vaak elkaar nog met Sie en Herr ..(achternaam) aan. Daar krijg ik dan ook keer op keer koude rillingen van.

Ik kan begrijpen dat iemand het liever wat netter houdt en dus aan u de voorkeur geeft, maar men moet toch een keuze maken en kan het dus (helaas) niet voor beide groepen tegelijk goed doen, zoals met zoveel dingen.

Wat ik wel betreur bij Ziggo is dat men zo ontzettend vaak in hun antwoorden spel- en grammatica fouten maakt terwijl haast elk mail programma hier toch wel een oplossing voor kan bieden, in tegenstelling tot dit forum. Ik ben zelf geen held in spelling en grammatica dus kijk er in mijn verhaal maar niet na.