Los bericht bekijken
  #288  
Oud 1 juli 2008, 12:30
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StephanLu Bekijk bericht
Update:

Zaterdagavond is doorschakelen naar mobiele telefoon voorlopig in werking getreden. Blijft toch lastig aangezien ik op mijn werk constant telefoon krijg op het thuisnummer.

Maandagavond kom ik terug van mijn werk, blijk het internet ook al afgesloten te zijn. Weer in de telefoon geklommen:
Pakket moet onderweg zijn en hopelijk is het morgen of overmorgen binnen (maar dat kan ook eind deze week of begin volgende week zijn, nee daar schieten we iets mee op!). De dagen dat we nu zonder telefoon en internet zitten kunnen we (tegen bepaalde voorwaarden) declareren via e-mail. Zeker weten dat mijn mobiele telefoonrekening ook de richting van Ziggo ingaat!
Maar weer afwachten of pakket dan vandaag of morgen thuis staat, maar ben de loze beloften van Ziggo inmiddels meer dan zat!
Mijn modem was ook verdwenen uit het systeem terwijl ik het Ziggo pakket nog niet had. (duurde in totaal 6 weken) Na het doorgeven van type, serienr en macnr. werkte mijn internet binnen 5 minuten weer. Ze kunnen het dus heel snel oplossen, het is erg afhankelijk van de medewerker die je aan de telefoon krijgt. Dat ze je laten wachten op het pakket is belachelijk.