Los bericht bekijken
  #3  
Oud 29 juni 2008, 16:33
Charles K's schermafbeelding
Charles K Charles K is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 juni 2008
Locatie: utrecht
DTV: samsung 850
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Installatiepakket Interactieve Televisie - Cisco 8455DVB


Afgelopen week netjes gebeld door Ziggo n.a.v. een door mij ingezonden brief, al langere tijd was bekend dat Casema aan het stoeien was met Cisco DVB series. Welke het zou worden was nog onbekend.
Helaas was ik niet thuis dus maar teruggebeld, antwoordapparaat die zegt later terug te bellen omdat de gemiddelde wachttijd meer dan 30 min is.
Toch maar even mijn dealer gebeld (Treffers TV centrum) om te vragen of hij al wist om welke het ging, sterker de dealer wist van niets, zelfs de twee leveranciers in Nederland waren niet op de hoogte.

Ik heb ze dus nog niet kunnen spreken maar als ze gekozen hebben voor de 8455 vind ik het wel weer erg kort door de bocht, de echte HD liefhebber moet toch ook de mogelijkheid hebben om opgenomen films weg te schrijven op een externe harddisk middels USB of SAT (8450 versie).

Vraag me ook af hoe dit apparaat werkt met een Onkyo tx-sr606, worden geluids-stromen ook goed weergegeven? Opschalen is niet meer nodig maar het geluid daar heb ik nog even geen weet van.

Charles K