Los bericht bekijken
  #4  
Oud 29 juni 2008, 16:31
Saywhat's schermafbeelding
Saywhat Saywhat is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2006
Locatie: Multikabel/Ziggo NW
Ziggo Internet: ai1 Extra, Arris TM702
DTV: Humax Duovisio iPVR-9200C, Humax IR-FOX C, Cisco 8455DVB
Berichten: 954
Standaard

Citaat:
Ondertussen 7 verschillende telefoonnummers gebeld en vele mensen gesproken maar het blijkt dat de Multikabel Zakelijk klanten niet onder Ziggo vallen maar onder Multikabel
Een zoals in jou geval BBO klant valt niet onder groot zakelijk, maar moet via de particuliere helpdesk zijn storingsmeldingen doen. Alle nummers met betrekking tot zakelijk zijn dus niet correct om te bellen bij dit abonnement, met gevolg dat die mensen ook niet weten waar je wel moet zijn. Deze mensen kennen immers deze abonnmentsvorm niet omdat ze die nooit hebben ondersteund.

Citaat:
We worden doorverwezen naar Multikabel, echter schijnt deze niet meer te bereiken te zijn en kreeg vandaag te horen dat zelfs de afdeling die deze zaken behartigte opgeheven is
Dit sluit aan op de verkeerde info die je hebt gekregen, je moet voor jouw verbinding bellen met 0900-1884, die nemen je storing aan.
Opgeheven is er niks, is alleen een en ander voor groot zakelijk veranderd, maar weer geheel los van jouw abonnementsvorm.

Citaat:
Wel vreemd dat we facturen ontvangen maar dat er verder niet te communiceren valt met Ziggo omdat die niets met Multikabel Zakelijk klanten van doen heeft.
Zelfde verhaal weer.

Moraal blijft dat je de normale helpdesk/klantenservice moet hebben, dat is het hele probleem in dit verhaal...