Discussie: E34 storing
Los bericht bekijken
  #14  
Oud 28 juni 2008, 23:59
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Ga hier nu geen eigen verhaal opsteken wat niet klopt want dan wordt de verwarring alleen maar groter.

Oranje kaarten zijn mee te verhuizen, maar dan moet het wel juist geregistreerd worden. De oranje kaarten blijven en de blauwe kaarten zullen over een aantal maanden niet meer geleverd worden. Nieuwe Casema klanten zullen dan ook oranje smart cards krijgen. Verder houdt iedereen z'n kaart, behalve bij verhuizingen. Klanten die verhuizen tussen oost en west zullen een nieuwe kaart nodig hebben. Dit zal over enkele maanden geheel ingericht worden in alle klantsystemen

Oude (CA en MK) kaarten werken in het gebied casema en multikabel.
Oude kaarten van @home en MK zijn niet zonder meer uitwisselbaar. .

De generieke paarse kaarten worden tijdelijk geleverd ivm tekort aan ziggo branded kaartenCitaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RonPE1OMX Bekijk bericht
Je mag gerust een oude kaart gebruiken, het enigste is dat de oude kaarten niet tussen de Casema, Multikabel, @home gebieden verhuisd kunnen worden. (mogelijk zijn de oude Multikabel en @home kaarten wel uitwisselbaar)
Dus de Casema kaart is alleen bruikbaar in het voormalig Casema gebied, uitzondering hierop zijn Monickendam, Broek in Waterland en Marken waar het signaal vanuit Alkmaar komt. (dit staat fout in de Ziggo handleiding DTV)
Ook in Laren is het zo dat dit gevoed wordt vanuit Alkmaar maar binnenkort waarschijnlijk direct vanuit Casema, er is daar dan ook internet en telefonie te krijgen. Misschien moeten bestaande DTV kijkers dan wel een blauwe kaart hebben.
De nieuwe oranje kaarten voor het Multikabel en @home gebied zijn dezelfde en kunnen tussen deze gebieden verhuizen maar niet naar het Casema gebied.
Later komen er nieuwe kaarten die in het gehele Ziggo net kunnen worden ingezet. (oranje achtig blauwe of andersom )
Ook dan kun je alle oude kaarten dus ook de oranje en blauwe kaarten niet in het gehele gebied gebruiken.
Verhuizen naar een ander gebied betekend dan een nieuwe kaart aanvragen bij Ziggo.
Het probleem schijnt te zijn dat de Casema kaarten niet of nog niet geupdate kunnen worden. Of dit ook betekend dat alle oude Casema kaarten vervangen moeten worden weet ik niet.