Los bericht bekijken
  #7  
Oud 28 juni 2008, 21:21
Cheetah's schermafbeelding
Cheetah Cheetah is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 juni 2008
Locatie: Sittard (home)
Ziggo Internet: Z1 Digitaal TV met Humax + @home Basic Moterola
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Het kan toch ook zo zijn, dat je gemiddeld nog 10 minuten moet wachten en dat er gelijk iemand aan de lijn komt? Nu heb je 8 minuten voor niets gebeld. Wees eens geduldiger of bel op een tijdstip waar je de tijd hebt.
Wees eens geduldiger?! Ik wil niet vervelend zijn, maar je hebt het wel over iemand anders zijn beurs. Ik kan niet in de jouwe kijken, maar in mijn eigen beurs wel. Met een aan het minimumniveau grenzend inkomen, alleenstaand en kleine kinderen zonder alimentatie is elke euro teveel als deze niks opbrengt. Met mij zijn er honderdduizenden mensen die in dezelfde situatie zitten en gewoon weg geen geld hebben om zo geduldig te zijn zoals jij eist. Hoe lang zou een mens dan moeten wachten voordat het acceptable is om de verbinding te verbreken?

Ik vind het onacceptabel dat men bij een bedrijf van deze omvang zolang dient te wachten. Ja natuurlijk kan het één keer voorkomen, echter in het verleden en vast in de toekomst is het meer regelmaat dan uitzondering om zolang te wachten. Wanneer ziet men in dat wanneer men geen persoon heeft gesproken er GEEN gesprek is geweest en dat men dan ook GEEN kosten zou mogen doorberekenen.

Nogmaals, ik wil jou niet persoonlijk aanvallen. met jou delen er vast nog vele jouw mening. Maar ik vind wel dat je niet zomaar mag stellen dat iemand geduldiger moet zijn.

Ziggo moet zijn zaakjes op orde krijgen, niet de klant.