Los bericht bekijken
  #156  
Oud 28 juni 2008, 15:00
Bordewolf's schermafbeelding
Bordewolf Bordewolf is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: @home Cogas-gebied
Ziggo Internet: Internet Regelmatig
DTV: Nokia
Berichten: 345
Standaard

Het lijkt wel of iedereen elkaar aan het opnaaien is, de een heeft een nog spannender Kassa-verhaal dan de ander. Bij Ziggo moeten ze door een behoorlijke stroom van aanmeldingen heen. Dat heeft zeer veel tijd nodig. Het duurt dus gewoon langer en misschien wel een maand of twee maanden. Maar wat is nu het grote probleem?? Al wat je hebt blijft gewoon werken, heb je KPN, tja dan zit je daar nog iets langer aan vast??

Maar wat is nu het probleem? Je betaald gewoon voor wat je nu hebt, dus niets meer tov een maand geleden.

En ik lees ook dat mensen zich bij kans nu 3 of vier keer gaan aanmelden!!!! Vind je het gek dat Ziggo daar horendol van wordt??? Je verplicht Ziggo zo om mensen voor de tweede of zelfs derde keer te bellen, terwijl dit niet nodig is. En maar roepen dat de helpdesk overbelast is. Eerlijk gezegd vind ik dat niet gek als ik alle verhalen hier zo lees....

Mensen reageren alleen maar ongeduldig terwijl als ze alles lezen hier ze wel weten dat alles niet binnen de beloofde twee weken komt. Maar toch nog maar weer 3, 4 x bellen met de helpdesk, toch nog maar voor te tweede of derde keer aanmelden (jaja gaat het vast sneller door!!!).

Kortom de schuld ligt zo onderhand niet alleen bij Ziggo....

Ik sta niet verbaasd wanneer mensen opeens dubbele pakketten krijgen en dan ook weer dubbele facturen.... En dan durven DIE mensen ook nog eens weer de schuld bij Ziggo neer te leggen!!!! Diezelfde mensen bellen dan weer ongans met de helpdesk.

Kortom al die Kassa-verhalen hier zijn nogal doorgeslagen. Heb een geduld!