Los bericht bekijken
  #21  
Oud 28 juni 2008, 10:49
Terra's schermafbeelding
Terra Terra is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 12 mei 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tja Bekijk bericht
Zaten de actievoorwaarden niet bij het pakket (werden bij @Home eerder op de buitenkant van de doos geplakt. Bij het verbreken van de zegel van de doos ging je akkoord met de voorwaarden).

En wat is het voor moeite om na twee klikken (meer zijn het er echt niet), 1 A4-tje met actievoorwaarden door te lezen?

Je bent als consument verplicht om jezelf op de hoogte te stellen van de voorwaarden van een aankoop.
Dit is niet waar wat jij daar beweert zie site consuwijzer. Ik citeer een belangrijk punt dat de ondernemer verplicht is de voorwaarden te overhandigen of bekend te maken in dit geval Ziggo dus. En niet dat de consument zich op de hoogte hoeft te stellen daarvan.

"Tja" probeer eerst eens jezelf op de hoogte te stellen van de wet- en regelgeving over consumentenzaken voordat je nonsens uitkraamt.

Voorwaarde is wel dat de ondernemer u de voorwaarden moet overhandigen, dat kan bijvoorbeeld gebeuren doordat ze afgedrukt staan achterop de verstrekte factuur. In sommige winkels zal dit praktisch niet altijd goed mogelijk zijn, denk aan een warenhuis of een supermarkt. In die gevallen kan men dan volstaan de belangrijkste bepalingen bijvoorbeeld (achter)op de kassabon te vermelden of op een bord te zetten dat in de winkel hangt. In situaties waar ook dat zelfs niet goed mogelijk is, denk aan kopen van een kaartje uit een automaat, kan de ondernemer volstaan met u te verwijzen naar een website of de mogelijkheid bieden de voorwaarden toegezonden te krijgen.

http://www.consuwijzer.nl/Consumente...ne_voorwaarden