Los bericht bekijken
  #286  
Oud 28 juni 2008, 10:07
StephanLu's schermafbeelding
StephanLu StephanLu is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 juni 2008
Locatie: Waspik, @home
Berichten: 11
Standaard

Het volgende verhaal is gaande:

12 Juni jongstleden hebben wij hier het Alles-in-1 Plus pakket besteld bij Ziggo. Tot op heden nog nog nooit een bevestigingsbrief noch pakket mogen ontvangen.

Tot mijn verbazing kom ik gisterenavond thuis uit mijn werk en blijkt de telefoon afgesloten te zijn: Kortom de portering van KPN naar Ziggo is al in gang gezet maar ik heb nog helemaal geen modem of pakket thuis.

Gisteravond dus maar gelijk in de telefoon geklommen:
1ste afdeling wist te melden dat het pakket gisteren verstuurd was en dus in de loop van deze week aan moet komen. Verzocht om tijdelijk nummer door te laten schakelen naar mobiel dus werd ik doorverbonden met TD Telefonie. Daar werd me verteld dat het pakket niet te traceren was bij Select Vracht omdat het daar niet aangemeld was, wederom het verzoek om de telefoon dan voorlopig maar naar een 06 door te laten schakelen en daarvoor werd ik wéér met een andere afdeling doorverbonden. De persoon op die afdeling wist me alleen te vertellen dat het raar was dat het Internet (@home Internet Regelmatig) het nog wel deed omdat hij de naam van de modem niet meer kon traceren in het systeem (Hoezo zou dat ook afgesloten moeten zijn dan?) maar kon me niet verder helpen, wederom terugverbonden met TD Telefonie. Daar werd ik uiteindelijk geholpen, heb een referentienummer gekregen en de TD Telefonie gaat het telefoonnummer voorlopig doorverbinden naar een 06 (wat tot op heden nog niet het geval blijkt). Dan nog mijn vraag over de status van het pakket. De medewerker wist me te melden dat we waarschijnlijk slachtoffer zijn geworden van een interne storing op het distributiecentrum van Ziggo, hij heeft nu een order aangemaakt bij de superpickers van Ziggo zodat er spoed achter de verzending wordt gezet, daar heb ik ook een referentienummer voor gekregen.

Al met al heb ik nu al 40 minuten met een mobiele telefoon naar Ziggo moeten bellen !! En is het dus maar afwachten of en wanneer het nummer doorgeschakeld gaat worden + of en wanneer ons pakket eens binnenkomt!!
Ik vind het een hele slechte zaak dat Ziggo zonder enige kennisgeving (bevestigingsbrief etc) alles al in gang heeft gezet waardoor wij nu waarschijnlijk dagenlang telefonisch niet bereikbaar zullen zijn (het is maar te hopen dat het Internet wel gewoon blijft draaien)!! Heb dan ook zeer weinig vertrouwen in de beloften en uitspraken van de medewerkers.Tot die tijd gaan al mijn mobiele rekeningen richting Ziggo.