Los bericht bekijken
  #8  
Oud 27 juni 2008, 15:40
Ziggo Webteam_Geoffrey's schermafbeelding
Ziggo Webteam_Geoffrey Ziggo Webteam_Geoffrey is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 29 mei 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zeurdeur Bekijk bericht
Hallo lotgenoten,

mij is het ook overkomen en ik zit zelf in de IT. Van het ene op het andere moment kon ik geen mailtjes versturen. Ontvangen lukt wel. Moet mijn inziens iets met de SMTP server van @Home te maken hebben of met de overgang van @Home naar ZIGGO.

Dus ik kan je vertellen.... het probleem zit echt niet lokaal. Dus ZIGGO of @HOME, kijk eens grondig e.e.a. na. Het probleem moet bij jullie liggen.

Beste Zeurdeur,

Zou ik mogen vragen wat u al geprobeerd heeft om het op te lossen?
Er zijn op lokaal gebied een aantal dingen te proberen waaronder vaak het uitschakelen van virusscanners/firewals. Zo ook het opnieuw invoeren van het mailprofiel door eerst de oude te verwijderen.
Kijk ook even voor de zekerheid of het bij de webmail wel werkt en of u bij outlook express de juiste server gegevens hebt ingevuld. Meeste mensen zeggen vaak ja, maar bij controle staat er op eens iets totaal anders.
Dit kan vaak voorkomen bij corrupte profielen.
In het ergste geval wordt aangeraden om Outlook Express opnieuw te installeren. En bij alternatieve oplossingen, programma's als Incredimail of Thunderbird te gebruiken, hoewel we die niet ondersteunen bij storingen. Outlook van Microsoft Office is ook vaak een oplossing, afhankelijk van de soort storing.
Er zijn dus veel dingen die u kunt proberen. Helaas kan ik dat niet in uw posting terugvinden, maar mocht u ergens niet uitkomen dan kunt u en trouwens iedereen die een ziggo account heeft mij een privé bericht sturen met als titel 'webcare' en dan de storing die u ondervindt.

Met vriendelijke groet,

Geoffrey