Los bericht bekijken
  #15  
Oud 27 juni 2008, 11:24
Reb00t's schermafbeelding
Reb00t Reb00t is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: NVT
DTV: Zal even kijken
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martwout Bekijk bericht
Ik spreek dan ook voor mezelf dan voor de commissie. Ik geef alleen aan dat dit overal gebeurd. De meeste gevallen zijn dan ook duidelijk via de kleine letters dat de aanbieding zal worden gevolgd door een abonnement. En voorzover ik het zie doet Ziggo dat ook. Daarom denk ik persoonlijk dat er geen misleiding is. Anders zouden de kranten wel vol staan met dit soort uitspraken van de commissie. Het is algemeen gebruik.

Als je dan b.v. kijkt naar de zaak Easyjet van laatst dan is er wel misleiding. Die geven nergens op de site (dat zag ik ook toen ik eens een prijs van een bepaalde vlucht wilde controleren) aan dat er ineens allerlei kosten nog erbij komen.Mee eens. Ik wil dan ook niet de topicstarter beinvloeden. Het is ieders goed recht om te klagen. En mijn mening is volkomen persoonlijk. Ik ben het domweg gewoon niet eens met de topicstarter en dat is de kern van een forum.
Wat ik het misleidende van dit alles ook vind is dat er nergens wat staat over de 'kleine lettertjes'. Normaliter zou er een regel in de trend van: " * Zie de actievoorwaarden " op de doos/website/formulier staan. Dit staat nergens maar dan ook nergens vermeld. Hier kom je dus achter op het moment dat je Ziggo opbelt om te vragen hoe het met de 2 maanden zit.

Als zelfs dat kleine zinnetje nergens vermeld staat, vind ik dit misleiding. Want Ziggo wekt dan de indruk dat je zonder andere voorwaarden deze 2 maanden krijgt.