Los bericht bekijken
  #17  
Oud 27 juni 2008, 11:18
DRP's schermafbeelding
DRP DRP is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 juni 2008
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: had Power
Berichten: 8
Standaard

Hi, ik zit hier in een voormalig Multikabel gebied, wat prima was, download in de praktijk rond 2 mb/s. Nu moet ik helaas met ziggo mn router/modem gemiddeld 5 keer per dag resetten om wéer eventjes te kunnen internetten. Het is nu half elf, vanaf vanmorgen 9 uur geprobeerd hier te komen, maar ging gewoon niet! Wat een ramp met dit ziggo!

Ik zit Draadloos én bekabeld, echter helpt het beide niet. Laatst een nieuwe ethernet adapter gekocht en signaal is prima. Ook mijn router geeft aan dat het een signaal ontvangt én verzend. Toch moet ik 'm 5 keer per dag resetten om weer even te kunnen internetten,wat niet klopt. Fatsoenlijk gamen gaat hierdoor niet en downloaden ook niet. Ik ben helemal klaar met Ziggo, Multikabel nooit problemen mee gehad, en nu alleen maar!

Die klantenservice probeert de schuld alleen maar bij jou computer te leggen, maar die dombo's die daar zitten (ingehuurd ofzo) snappen er de ballen van. Hélaas.. Ik ga van't weekend op vakantie, en daarna hoop ik toch echt dat het opgelost is en dat er STABIEL internet te verkrijgen is, anders stap ik maar wéer over.

Jammer ziggo, je raakt een hoop klanten kwijt zo, met dat klote gedoe. Ook zo leuk ,verwijzen die gasten van de ''klantenservice'' je door naar het forum...Denk na, ik bel omdat ik GEEN internet heb..

DRP