Los bericht bekijken
  #13  
Oud 27 juni 2008, 09:27
Terra's schermafbeelding
Terra Terra is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 12 mei 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martwout Bekijk bericht
Ik had zelf de aanvraagkaart binnen 1 dag opgestuurd. Omdat ik pal voor het einde van de 2 weken niets hoorde, heb ik toen gebeld. Toen is de aanvraag telefonisch verwerkt en zou het na het weekeinde (ik belde op vrijdag) geregeld zijn. Dat is inderdaad zo gegaan en in de tussentijd kon ik gewoon blijven kijken.

En ik deel niet je mening over misleiding. Nergens op de wereld kan je een pakket zomaar gratis krijgen. Dan zit er altijd wel een abonnement achter tenzij je zelf tijdig opzegt. Dat is bij veel produkten in Nederland, bijvoorbeeld bij abonnementen op tijdschriften, internet, kranten,etc. Gewoon altijd je gezonde verstand gebruiken. Als een commercieel bedrijf iets gratis aanbiedt dan altijd even de kleine lettertjes lezen voor de adder onder het gras.
Ik denk niet dat jij zomaar deze uitspraak kan doen. Zoiets zou je echt toch eerst voor moeten leggen aan de reclamecodecommissie.

Alles valt onder wet- en regelgeving dus ook reclame. Mocht er twijfels zijn dat Ziggo zich schuldig maakt aan misleidende reclame is deze commissie de aangesproken instelling om dit uit te zoeken en een uitspraak te doen.

Mijn advies aan diegene die zich misleid voelen met wat voor reclame dan ook stap naar de reclamecode commissie zij zijn niet voor niets in het leven geroepen.

Ga naar de site "contact" en vul het online klachtenformulier in.
http://www.reclamecodecommissie.nl/