Discussie: Pluim.
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 27 juni 2008, 09:00
Eric van Beek's schermafbeelding
Eric van Beek Eric van Beek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 juni 2008
Locatie: Den Haag / PC-2492 / Ziggo / Z1+HD
Ziggo Internet: Geen Ziggo, maar Xs4all Only Light / Speedtouch 780
DTV: Samsung DCB-H360RA / Panasonic DMR-EH58 / Sony 40W4000 / Marantz / Logitech Harmony 525
Berichten: 165
Standaard Activering van Z1 en HDTV pakket.

Hoi allemaal.

Hierbij even een positief bericht over Ziggo.

Op 11 Juni, heb ik de HD-decoder+smartcard (Samsung DCB-H360RA) aangesloten op mijn systemen, en geinstalleerd (Dit ging zoals ik hoopte geheel foutloos).

Op 12 Juni bij Ziggo telefonisch aangemeld voor het Z1 en HDTV pakket. Dit zou geactiveerd worden volgens de medewerker aldaar. Nu nog lekker kijken naar alle zenders.

Op 24 Juni, netjes een wijzigingsbrief gehad, echter hier stond wel het Z1 pakket in vermeld, maar niet het HDTV pakket.

Op 26 Juni de klantenservice gebeld. Wachtijd 3 minuten (Lekker kort dus). De vriendelijke dame van Ziggo het verhaal uitgelegd, en zij zou de aanpassing direct doorvoeren.

Vandaag de 26e is het dus 2 weken na de eerste activering, en zou als het goed is de zenders waar ik geen abbo op heb, geblokkeerd worden. Nu nog even afwachten, of dit ook zo is, en of ik het HDTV pakket nog krijg welke ik gevraagd had, en zij alsnog zou activeren voor mij.

Bij thuiskomst op de 26e wel het Z1 pakket, maar helaas dus geen HDTV pakket meer. Echter in de loop van de avond had ik het HDTV pakket weer, en waren alle andere pakketten netjes geblokkeerd.

Binnen 2 weken, zou ik een hernieuwde wijzigings brief krijgen. Ook hier ga ik ff op wachten.

Tot zover lijkt alles nog netjes te lopen

Ps. Ik weet wel, dat er veel problemen zijn met andere klanten. Misschien krijg ik dat ook nog, als ik tzt. een 2e standaard SD decoder wil voor mijn HDD/DVD recorder, dewelke nu nog analoog opneemt. De opnames zien er namelijk niet uit op m'n 40W4000. Dus wil ik dit ook op digitaal gaan zetten.

Eric.